G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,07
CNY4,83
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,66
GR. ALTIN2.838,81
BTC2.144.167,21

İstanbul’da Trafiğe Kısıtlama: Bayram Tatili Dönüşleri Zor Olacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ayrıca, İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bayram tatili ve eğitim öğretim ara tatilinin çakışması nedeniyle kent girişlerinde yaşanabilecek yoğunluğun önüne geçmek amacıyla alınan tedbirlerin gerekliliği vurgulandı. Bu tedbirlerin, trafik kazalarını önlemek ve trafiğin daha güvenli ve düzenli bir şekilde ilerlemesini sağlamak için alındığı belirtildi.
D100 Karayolu, O-7 (Kuzey Marmara), O-3 (TEM) ve diğer bağlantı yollarına getirilecek kısıtlamaların detayları da açıklandı. Bu yollarda bulunan TIR garajları, gümrük sahaları, limanlar, antrepolar gibi noktalarda bulunan ağır tonajlı ve yük taşıyan araçlara çıkış izni verilmeyeceği ifade edildi.
Söz konusu kısıtlamaların 14 Nisan 2024 Pazar günü saat 05.00’ten itibaren başlayacağı ve 15 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 05.00’te sona ereceği belirtildi. Bu süre zarfında kamyon, tır, beton mikseri gibi ağır tonajlı araçların kente giriş yapmasına izin verilmeyeceği kaydedildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların seyahat planlarını bu kısıtlamalara göre yapmaları gerektiğini ve yolculuklarını bu şekilde planlamaları durumunda mağduriyet yaşamayacaklarını belirtti. Ayrıca, sürücülerin trafik kurallarına uymaları, hız sınırlarına dikkat etmeleri ve emniyet kemeri takmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.
Tatil dönemlerinde yaşanan trafik kazalarının ve yoğunluğun önüne geçmek amacıyla alınan bu tedbirlerin, sürücülerin ve yolcuların güvenliği için olduğu vurgulandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, trafik ekiplerinin bayram tatili süresince ve sonrasında da gerekli denetimleri yapacağını ve kısıtlamalara uymayan sürücülere gerekli cezai işlemlerin uygulanacağını bildirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Trafiğe Kısıtlama: Bayram Tatili Dönüşleri Zor Olacak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!