G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.244.612,83

Hırsızlar Hastanenin Elektriğini Çalarak 52 Hastayı Tehlikeye Attı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Darıca ilçesinde bulunan Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hırsızların demir makasla kestikleri elektrik kablolarıyla hırsızlık vakasıyla sarsıldı. Olay, hastanenin arka kısmındaki trafo binasında meydana geldi. Hırsızlar, açık kapıdan içeri girerek kabloları kestiler ve çaldılar. Polis ekipleri, yaklaşık 150 bin TL değerindeki kabloların çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı.

Elektrik kesintisi sebebiyle hastanenin tamamında yaşanan sıkıntı sonucu, diyaliz ünitesinde tedavi gören 49 hasta ile yoğun bakım ünitesinde yatan 3 hasta olmak üzere toplam 52 hasta, çevre hastanelere nakledildi. Hastane yönetimi, kabloların yenilenmesiyle birlikte hastaları tekrar hastaneye geri getirdi.

Hırsızlık olayıyla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Polis ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızların kimliklerini tespit etmeye çalışıyor. Hastanenin güvenliğiyle ilgili önlemlerin artırılması da gündemde. Hırsızların yakalanması ve benzer olayların önlenmesi amacıyla ek güvenlik tedbirleri alınması planlanıyor.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkilileri, hastaların nakledilmesi ve kabloların yenilenmesi sürecinde herhangi bir problemin yaşanmadığını belirtti. Hastaların sağlık durumunun herhangi bir olumsuz etkilenmediği açıklandı. Hastanede rutin sağlık hizmetlerinin aksamadan devam ettiği ve ilave önlemler alındığı da vurgulandı.

Hastane çalışanları ve hastalar, benzer olayların tekrar yaşanmaması için güvenlik konusunda daha hassas olunması gerektiğini ifade ettiler. Öte yandan, hırsızlık olayıyla ilgili daha fazla detayın önümüzdeki günlerde ortaya çıkması bekleniyor. Polis ekipleri, suçluların bir an önce yakalanması için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hırsızlar Hastanenin Elektriğini Çalarak 52 Hastayı Tehlikeye Attı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!