G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.251.346,08

Beşiktaş’taki Yangın Sonrası Sinan Apartmanı’ndan İyi Haber: “Bayramda Evinde Olacaklar!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş Gayrettepe’de bulunan Masquerade adlı gece kulübünde meydana gelen yangın sonrası hasar gören ve tahliye edilen Sinan Apartmanı’ndaki elektrik ve su bağlantı çalışmaları, 1 hafta içerisinde tamamlandı. İstanbul Valiliği’nin talimatıyla tamamlanan çalışmaların ardından apartman sakinlerine dairelerine giriş izni verildi. Bariyerlerin kaldırılmasının ardından apartman sakinleri, eşyalarıyla birlikte dairelerine giriş yapabildi. Apartman yöneticisi Lütfi Dörter, valilikten alınan izinle evlerine dönecek olmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Lütfi Dörter ayrıca, binanın kolonlarının kesildiği iddialarına da cevap vererek, kolonlarda herhangi bir eksiklik olmadığını ve binanın sinema salonu olarak yapıldığı için genişliğinin normal olduğunu ifade etti. Apartman sakinlerinden Canan Yılmaz ise olay sonrası yaşanan kayıplar nedeniyle üzgün olduklarını belirtirken, bundan sonra benzer olayların yaşanmamasını temenni etti. Yılmaz, olayın yaşandığı sırada evde olmadığını ve oğlunun içeride mahsur kaldığını dile getirdi. Dışarıya çıkışın yasaklanması sebebiyle endişe içinde olduklarını ve oğullarına kavuşmanın sevincini yaşadıklarını ancak yaşanan can kayıplarının üzücü olduğunu ifade etti.

DHA tarafından yapılan habere göre, Beşiktaş Gayrettepe’deki yangın faciasının ardından Sinan Apartmanı’nda tamamlanan elektrik ve su bağlantı çalışmalarının sonucunda apartman sakinlerine evlerine dönme izni verildi. Apartman yöneticisi Lütfi Dörter, valilikten alınan izin ile bayramda evlerinde olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken, bina sakinleri de eşyalarıyla birlikte dairelerine girebilmenin sevincini yaşadı. Ancak olay sonrasında can kayıplarının yaşanması ve komşularının zarar görmesi nedeniyle üzgün olduklarını belirten Canan Yılmaz, benzer olayların yaşanmamasını temenni etti ve oğlunun apartmanda mahsur kalarak endişe içinde olduklarını dile getirdi. Umarız bu tür acı olaylar bir daha yaşanmaz ve apartman sakinleri bir daha bu tür trajedilerle karşılaşmaz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş’taki Yangın Sonrası Sinan Apartmanı’ndan İyi Haber: “Bayramda Evinde Olacaklar!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!