G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.251.346,08

Gölden Yükselen Kötü Koku Endişe Veriyor: Temizlik Çağrısı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avcılar Gümüşpala Mahallesi’ndeki gölde görülen renk değişimi ve kötü koku, çevrede endişe yaratmış durumda. Gözlemlere göre suyun rengi kahverengi ve kızıla dönüşürken, etrafa yayılan kötü koku da rahatsızlık vermekte. Bölge sakinleri, gölde yaşanan bu durum karşısında yetkililerden temizlik çalışması başlatılmasını talep etmekteler.

Göl kenarında bulunan plastik şişe, poşet ve yiyecek ambalajları, çevre kirliliği konusunda da endişeleri artırmakta. Bölgede uzun yıllardır esnaflık yapan Hasan Kal, yerel yönetimlerin göl temizliği konusunda yeterince çalışma yapmadığını iddia etti. Müşterilerinden de benzer şikayetler aldığını belirten Kal, gölde temizlik yapılmadığını ve lağım farelerinin görüldüğünü söyledi.

Göl kenarındaki kafe işletmecisi İdris Şahin, zaman zaman kötü koku yayılmasından şikayetçi oldu. Gölde daha kapsamlı bir temizlik çalışmasının gerekliliğine vurgu yaparak, atık tesislerinin yapılmasına rağmen sorunun devam ettiğini dile getirdi. 32 yıldır bu mahallede yaşadığını belirten Şahin, gölde yaşanan sorunun uzun süredir devam ettiğini ifade etti.

Göl kenarında yürüyüş yapmaya gelen Ersin Yılmazer ise umduğu manzaranın çok uzağında olduğunu söyledi. Gölün kötü kokuya sebep olması ve çevresindeki atıkların rahatsızlık verici olduğunu belirten Yılmazer, temizlik çalışmalarının artırılması gerektiğini dile getirdi.

Sonuç olarak, Avcılar Gümüşpala Mahallesi’ndeki gölde yaşanan çevre kirliliği ve kötü koku sorunu, bölge sakinlerini endişelendirmektedir. Yerel yönetimlerin ve yetkililerin bu konuda daha etkili ve kapsamlı bir temizlik çalışması yapması gerekliliği vurgulanmaktadır. Göl ve çevresindeki kirliliğin önlenmesi ve temiz bir çevrenin sağlanması adına hızlı ve etkili önlemler alınması beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gölden Yükselen Kötü Koku Endişe Veriyor: Temizlik Çağrısı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!