G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.248.339,59

Filistinli Bakan Türkiye’nin Kararından Memnun!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Filistinli yetkililer, Türkiye’nin aldığı karardan memnuniyet duydu. Bakan Bolat, yapılan görüşmede, Ramazan Bayramı’nı kutlama fırsatı bulduklarını belirtti. Ayrıca, ihracat kısıtlamasının önemine vurgu yapıldı.

Türkiye ile Filistin arasında gerçekleşen görüşmede, Filistinli bakanın Türkiye’nin uyguladığı karardan memnuniyet duyduğu öğrenildi. Görüşmede, Bakan Bolat’ın yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama fırsatı bulduklarını ve ihracat kısıtlamalarının önemini vurguladıklarını belirtti.

Filistinli yetkililer, Türkiye’nin aldığı kararın kendileri için önemli olduğunu ve bu adımın kendilerini desteklediğini ifade ettiler. Görüşmede, Türk yetkililerle yapılan kapsamlı görüşmelerde her iki tarafın da ortak çıkarlarını göz önünde bulundurdukları aktarıldı.

Bakan Bolat, yapılan görüşmede, Türkiye’nin Filistin’e verdiği destekten dolayı teşekkürlerini iletti. Ayrıca, Türk halkının Ramazan Bayramı’nı da kutlayan Bolat, bu tür adımların iki ülke ilişkilerini daha da güçlendireceğini ifade etti.

Görüşmede ayrıca, Türkiye’nin Filistin’e devam eden desteği ve dayanışmasının önemine vurgu yapılırken, karşılıklı işbirliği ve ilişkilerin daha da güçlenmesi temennisinde bulunuldu. Türk yetkililerin, Filistin halkının yanında olmaya devam edeceklerini belirttiği öğrenildi.

Filistinli yetkililerin, Türkiye’nin aldığı kararın bölge barışına katkı sağlayacağını ve Filistin halkının yaşam standartlarını artıracağını düşündükleri belirtildi. Türk yetkililerle yapılan görüşmelerde, her iki tarafın da karşılıklı çıkarlarını göz önünde bulundurarak ortak adımlar atmaya devam edecekleri bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Filistinli Bakan Türkiye’nin Kararından Memnun!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!