G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,29
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol75,12
GR. ALTIN2.831,69
BTC2.158.217,33

Çin Aslanı Köpeğinin Kıskançlığı Kanlı Bitti! Kadın Hastaneye Kaldırıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Gürselpaşa Mahallesi’nde geçen 25 Mart gecesi korkunç bir olay meydana geldi. Ev sahibi Ş.Ö., 4 yıldır beslediği Çin Aslanı cinsi Tina adlı köpeği ile 2 sene önce sahiplendiği Pomeranian cinsi Linda adlı köpeği evinde bir türlü anlaştıramadı. Ş.Ö., yatacağı sırada Linda’yı sevdiği esnada Tina, sahibinin sol bacağına saldırarak derisini kopardı. Olayı duyan oğlu A.T., annesine yardım ederek ambulansı çağırdı. Genç kadın Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ve sol bacağındaki doku kaybı nedeniyle 10 gün hastanede kaldı. Daha sonra ayağı alçıya alınan ve doku nakli yapılmasına karar verilen genç kadın taburcu edildi.

Korkunç olayın ardından Ş.Ö., köpeği Tina’dan ayrılamadı ve Mersin’deki yazlık evine gitti. Köpeğini barınağa vermek istemeyen genç kadın, özel bir hayvan çiftliği ile anlaşarak Tina’yı çiftliğe götürmeyi planladı. Ş.Ö., daha sonra çiftliğe gideceği zaman evine döneceği bilgisini paylaştı. Olayla ilgili konuşan Ş.Ö., yaşadığı dehşeti anlattı ve Çin Aslanı cinsi köpeklerin kıskançlık duygularına dikkat çekerek, Linda’yı kıskandığının farkında olmadığını belirtti.

Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Nihat Köse ise Çin Aslanı cinsi köpeklerin güçlü ve asosyal hayvanlar olduğunu vurguladı. Köse, bu tür köpeklerin eğitiminin zor olduğunu ve doğru şekilde sevgiyle, ödülle eğitilmesi gerektiğini aktardı. Ayrıca Çin Aslanı cinsi köpeklerin sıcak iklimlere uygun olmadığını belirten Köse, evde başka bir hayvan bulundurulmaması ve doğru eğitimin verilmesi gerektiğini söyledi. Köpeğin yetiştirilmesi sürecinde veterinerlerin önemli bir rol oynadığını ve köpek sahiplerinin köpeklerinin sağlığına ve eğitimine dikkat etmeleri gerektiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çin Aslanı Köpeğinin Kıskançlığı Kanlı Bitti! Kadın Hastaneye Kaldırıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!