G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.142.917,82

Perşembe Beldesinde Horoz Dövüşü Operasyonu: 41 Kişi Yakalandı, 673 Bin 500 TL Ceza Kesildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesinde gerçekleşen horoz dövüşü organizasyonunu tespit etti. Bu durum üzerine Çaycuma Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı doğrultusunda, Cumhuriyet Savcısının da katılımıyla bir operasyon düzenlendi.

Operasyon sırasında, horoz dövüşü organize eden 2 kişi, 1 site güvenlik personeli ile horozları bulunan Karabük, Bartın, Kastamonu ve Zonguldak’tan gelen toplam 17 kişi yakalandı. Ayrıca, kumar oynandığı belirlenen Kastamonu, Bartın, Karabük ve Zonguldak’tan toplamda 41 kişi operasyon kapsamında gözaltına alındı.

Olay yerinde yapılan aramalarda bahislerin yazıldığı kayıt defteri, dövüşecek horozların ağırlığını ölçmek için kullanılan terazi ve 36 adet horoz ele geçirildi. Horoz dövüşünü organize eden 2 şahsa ve 1 site güvenlik personeline Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak suçundan adli işlem uygulanırken, 17 horoz sahibine de adli işlem başlatıldı. Ayrıca, Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü ekipleri tarafından operasyona katılan toplamda 288 bin lira idari para cezası kesildi. Toplamda 41 kişiye ise kumar oynamaktan dolayı 673 bin 500 lira idari para cezası uygulandı.

Yaşanan bu olay sonrasında, Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı nezaretinde gerçekleştirilen operasyon, horoz dövüşü ve kumar oynanması gibi yasa dışı faaliyetlerin önlenmesi adına önemli bir adım olarak görüldü. Operasyonun ardından gözaltına alınan ve cezai işlemlere tabi tutulan şahısların yasa dışı faaliyetlerde bulunmalarının önüne geçilmesi, bölgede huzur ve güvenliğin sağlanması açısından önemli bir adım oldu. Sonuç olarak, hukukun üstünlüğü ilkesi doğrultusunda yapılan bu operasyon, yasa dışı faaliyetlere karşı kararlı bir mücadelenin devam edeceğini gösterdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Perşembe Beldesinde Horoz Dövüşü Operasyonu: 41 Kişi Yakalandı, 673 Bin 500 TL Ceza Kesildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!