G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.142.499,41

D-Smart GO ve Togg İş Birliğiyle Yeni Heyecan!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

D-Smart GO ile Togg, Trumore dijital platformu üzerinde bir araya geldi. D-Smart GO, Trumore’un uygulama mağazası Tru.Store üzerinden T10X kullanıcıları tarafından erişilebilecek. Togg, kullanıcıların konforlu ve keyifli bir yolculuk deneyimi yaşamaları için iş birliklerini sürdürüyor. D-Smart GO ile yapılan iş birliği sayesinde Togg, en sevilen filmlerden spor karşılaşmalarına, belgesellerden haberlere kadar geniş bir içerik yelpazesini T10X kullanıcılarına sunuyor. Ayrıca, canlı yayınlar 72 saat geri alınabiliyor ve kullanıcılar her ay yüzlerce yeni içeriği keşfedebiliyor.

Togg, Türkiye’nin öncü yayın platformu D-Smart GO ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında T10X yolcularına geniş bir içerik yelpazesi sunmaya devam ediyor. Kullanıcılar, Trumore uygulaması üzerinden D-Smart GO’ya erişerek çeşitli içerikleri izleyebilecekler. D-Smart GO’nun sunduğu avantajlardan yararlanmak isteyen Togg kullanıcıları, 12 ay boyunca ücretsiz olarak bu hizmetten faydalanabilecekler. Ayrıca, Togg’un akıllı cihazı T10X, güvenlik önlemleri kapsamında sadece park halindeyken D-Smart GO’yu izleme imkanı sunuyor. Cihazın hareketiyle birlikte ekran kapanacak ve yayın yolcu ekranından devam edecek.

Togg, Türkiye’nin fikri mülkiyet haklarına sahip olan ve küresel ölçekte rekabet edebilecek bir markadır. 2018 yılında kurulan Togg, Anadolu Grubu Holding A.Ş., BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş., Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş., Zorlu Holding A.Ş. ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin güç birliğiyle faaliyet göstermektedir. Togg, akıllı ve bağlantılı otomobillerle ilgili yeni teknolojiler, hizmetler, kullanıcı deneyimleri ve iş modelleri geliştirmektedir. Togg’un ilk akıllı cihazı T10X’in pazara sunulmasının ardından T10F modeli üretim sırasına girecek ve marka, gelecek yıllarda yeni modellerle büyümeyi hedeflemektedir. 2030 yılına kadar 1 milyon adet doğuştan elektrikli akıllı cihaz üretme hedefiyle yoluna devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
D-Smart GO ve Togg İş Birliğiyle Yeni Heyecan!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!