G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,98
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.254.773,68

Sosyete Pazarında Hırsızlık Yapan Şüpheli, ‘Bomba’ Yalanına Sarılarak Paniğe Neden Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Cumartesi günleri kurulan sosyete pazarında, Bakırköy’de saat 13.15 sıralarında gerçekleşti. Pazarda hırsızlık yapan bir kişi yakalandı ancak kaçışı sırasında “bomba var” diye bağırdı. Bu sözler üzerine panikleyen pazar ziyaretçileri, bayram alışverişi için pazara gelenler hızla kaçmaya başladı. Vatandaşlar, can havlisiyle kendilerini pazardan atlamaya çalışırken, bu kaçış anları ise kameraya yansıdı.

Olayın ardından metrolarda da yoğunluk yaşandı çünkü ihbarın asılsız olduğunu duyup kaçmaya çalışanlar, toplu taşıma araçlarında da hareketliliğe sebep oldu. İstanbul Valiliği, olayla ilgili bir açıklama yaparak 06.04.2024 tarihinde Bakırköy’de yaşanan olayın, hırsızlık yapan şüphelinin “pazarda bomba var” şeklinde bağırması sonucu meydana geldiğini belirtti. Yetkililer, kısa süreli yaşanan paniğin ardından ihbarın asılsız olduğunu ve semt pazarında normal yaşamın devam ettiğini bildirdi. Emniyet ekipleri, hırsızlık zanlısının işlemlerine devam ediyor.

İHA kaynaklı haberde, olayın Bakırköy’de şüpheli şahsın hırsızlık yaparken yakalanmasıyla başladığı belirtiliyor. Hırsızlık yapan kişinin yakalanması üzerine panikleyen şahıs, “bomba var” şeklinde bağırarak kaçmaya çalıştı. Bu sözler üzerine pazar ziyaretçileri, alışveriş yapmak için pazara gelenler büyük bir panik yaşadı. Vatandaşlar, kameraya yansıyan görüntülerde can havlisiyle kendilerini pazardan atlamaya çalışırken görülüyor.

Metrolarda da yoğunluk yaşanan olayın ardından İstanbul Valiliği, konuyla ilgili bir açıklama yaparak olayın aslında hırsızlık şüphelisinin yalan söylemesi sonucu gerçekleştiğini duyurdu. Panik havasının dağıldığı ve normal hayata dönüldüğü bildirilen açıklamada, emniyet ekiplerinin hırsızlık zanlısının işlemlerine devam ettiği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sosyete Pazarında Hırsızlık Yapan Şüpheli, ‘Bomba’ Yalanına Sarılarak Paniğe Neden Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!