G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.152.823,39

Kocasının 22 yerinden bıçakladığı kadın hayatta kaldı! Yürekleri dağlayan olayın detayları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

23 Mart Cumartesi günü saat 14.00 sıralarında Şahintepe Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 24 yaşındaki Dilem Gül Karlı eşinden kıskançlık ve anlaşmazlık nedeniyle evden kovuldu. Eşi olan 5 ay evli olan Ferhat Karlı, davadan önce son kez eşiyle konuşmak isteyince, çift Küçükçekmece’de bir parkta buluştu. Ferhat Karlı, eşini bir otele götürmek istedi ancak Dilem Karlı, Başakşehir’de bir arkadaşının doğum gününe gitmek istediğini belirtti. Şahintepe Mahallesi’ne giden çift burada tartışmaya başladı ve Ferhat Karlı eşini sokak ortasında karnından bıçakladı.

Dilem Gül Karlı olayda 22 yerinden bıçaklanırken, Ferhat Karlı başında ölmesini bekledi. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edilerek Dilem Karlı hastaneye kaldırılırken Ferhat Karlı ise gözaltına alındı ve cezaevine gönderildi. Dilem Karlı’nın hayati tehlikesi atlatmasının ardından ameliyat geçirip yoğun bakımda kaldığı belirtildi.

Öte yandan, Pendik’te Sevilay Karlı’yı öldüren Ferhat Karlı’nın amca çocuğu olduğu bilgisi de ortaya çıktı.

Olayın mağduru Dilem Gül Karlı ise yaşananları aktararak, eşinin kendisini bıçakladığını ve başında ölmesini beklediğini ifade etti. Karlı, hayatta kalmak için mücadele ettiğini, birçok organının zarar gördüğünü belirtti ve kadınların ölmemesi gerektiğini vurguladı. En sonunda ise hastanedeki tedavisinin “mucize kadın” olarak adlandırıldığını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kocasının 22 yerinden bıçakladığı kadın hayatta kaldı! Yürekleri dağlayan olayın detayları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!