G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,16
CNY4,84
GBP45,55
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,77
GR. ALTIN2.877,99
BTC2.154.234,69

Ukrayna’nın Başkenti Kiev’de Görülen İlginç Görüntüler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kiev, Ukrayna’nın başkenti ve Rusya’nın saldırıları nedeniyle zor günler geçiren bir ülke. Milyonlarca Ukraynalı, saldırılar nedeniyle yerlerinden olurken, Kiev’de normal bir yaşam sürdürmeye çalışanlar da var. Ukrayna, Rus ordusunun saldırılarından hava savunma sistemleri aracılığıyla korunmaya çalışıyor. Kiev yönetimi, Batı’dan daha fazla askeri yardım talebinde bulunuyor ve ülkede birçok nokta Rus bombardımanına maruz kalıyor, sivil ve askeri altyapı ağır hasar görüyor.

Kiev’de yaşayan insanların, savaştan tamamen uzak bir yaşam sürdüklerine dair kayda geçen bir görüntü var. Sokaklarda dolaşan insanların neşeli ve keyifli halleri dikkat çekiyor. Bu durum, savaşın etkilerinin şehre tam olarak yansımadığını gösteriyor. Diğer taraftan Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelensky yönetimi, 500 bin yeni askeri orduya almanın hesaplarını yapıyor. Cephe hattında yorgun düşen Ukraynalı askerlerin yerine, bu plan dahilinde yeni askerlerin getirilmesi amaçlanıyor.

Kiev’de sıradan bir gün geçiren insanların yaşadığı neşe ve normal hayatları, Ukrayna’nın savaşın gölgesindeki zorlu günlerinde bile devam ediyor. Şehir sakinleri, günlük hayatlarının ritmini korumaya çalışırken, ülke yönetimi daha fazla askeri güçle güvenliklerini sağlama çabasındalar. Savaşın yıkıcı etkilerine rağmen, Kiev’de insanlar devam eden normal yaşamlarını sürdürmeye çalışıyor.

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları devam ederken, Kiev’de yaşayan insanlar savaştan uzak bir hayat sürmeye devam ediyor. Zelensky yönetiminin 500 bin yeni asker planı, ülkenin savunma gücünü artırmayı amaçlıyor. Ancak buna rağmen sivil ve askeri altyapıda ciddi hasarlar meydana gelmiş durumda. Kiev’de yaşayan insanlar ise savaşın etkilerinden uzakta normal hayatlarına devam etmeye çalışıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ukrayna’nın Başkenti Kiev’de Görülen İlginç Görüntüler!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!