G-QXXHXL9JW0
USD34,00
EURO38,05
CNY4,81
GBP45,26
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,83
GR. ALTIN2.827,59
BTC2.149.708,90

Mansur Yavaş: “Ankara’da Yeşil Kazandı!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yaptığı açıklamalarda, büyük sorumluluğun bilincinde olduklarını belirterek, gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Yavaş, genel başkanları ve seçimde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Aile ve çocuklarına da teşekkür eden Yavaş, atılan iftiralara karşı mücadelelerinde yanlarında olan herkese teşekkür etti.

Başkent için adil yönetim anlayışıyla çalıştıklarını vurgulayan Yavaş, rozetlerini çıkararak herkesi kucaklayacaklarını belirtti. Ankara’nın tüm halkının birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, geçmişten gelen emanetlere sahip çıkacaklarını ifade etti. Yavaş, seçimin kaybedeninin karşılıklı düşünceleri olan hemşehriler değil, siyasetçiler olduğunu dile getirdi.

Ankara’nın tüm Türkiye’ye örnek olacak bir şekilde yeşil ve sosyal belediyecilik anlayışına sahip olduklarını vurgulayan Yavaş, herkesin bütçe detaylarını bilmesi ve hesap verebilirlik prensibiyle hareket etmeleri gerektiğini belirtti. Yavaş, Ankara’nın sanayi, tarım, turizm, ulaşım, eğitim ve kültür alanlarına yapacakları yatırımlarla kente değer katacaklarını söyledi.

Seçim sonuçlarının ülke siyasetine de yön vereceğini belirten Yavaş, hizmet etmek, sorumluluk almak ve hesap vermek üzerine kurulu bir belediyecilik anlayışının önemine dikkat çekti. Yavaş, rekor oylarla seçilmelerinin kendilerini şımartmadığını, aksine büyük bir sorumluluğun bilincinde olduklarını belirtti. Ankara’ya hizmet etmeyi ve herkesin başkanı olmayı hedeflediklerini söyleyen Yavaş, gelecek dönemde de gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mansur Yavaş: “Ankara’da Yeşil Kazandı!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!