G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,20
CNY4,85
GBP45,86
EURO/USD1,12
BIST10.029,73
Petrol74,47
GR. ALTIN2.914,81
BTC2.195.600,79

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan flaş açıklamalar: Seçim Güvenliği ve Emeklilerin Zam Talepleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, NTV’de yaptığı açıklamada yaklaşan yerel seçimlere ilişkin görüşlerini paylaştı. Yılmaz, sandık endişesi taşımadığını belirterek İstanbul, Ankara ve İzmir’de güçlü adayların bulunduğunu vurguladı. Ekonomik şartların seçmenin tercihlerini etkileyebileceğini ifade eden Yılmaz, vatandaşların yönetim kaynaklı ve kaynaklanmayan şartları ayırt ederek oy kullanacaklarına inandığını dile getirdi. Emeklilerin zam taleplerine de değinen Yılmaz, Temmuz ayında yeni bir değerlendirme yapılacağını açıkladı.

Yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yılmaz, AK Parti’nin sahadaki durumunu olumlu gördüğünü belirtti. Hizmetin ön plana çıktığı yerel seçimlerde AK Parti’nin hizmet anlayışıyla öne çıktığını ifade eden Yılmaz, bu durumun parti lehine bir avantaj sağladığını söyledi. Ayrıca, üst üste yaşanan seçimler ve Ramazan ayının getirdiği farklı atmosferin seçimlere etki ettiğini belirten Yılmaz, seçmenin sandığa gitme konusundaki aktif tutumunu takdirle karşıladı.

Sandık güvenliği konusuna da değinen Yılmaz, İçişleri Bakanlığı’nın aldığı önlemlerin yanı sıra partilerin sandıklarda görevlendirmeler yaptığını belirtti. Geçmişe göre ülkede huzur ve güven ortamının daha iyi olduğunu dile getiren Yılmaz, genel huzurun sandıklara da yansıyacağını ifade etti. Emeklilerin zam taleplerine ilişkin olarak da konuşan Yılmaz, ülkedeki emekli sayısının 16 milyonu aştığını belirterek, önümüzdeki dönemde emeklilerin sıkıntılarının öncelikleri olacağını söyledi.

Enflasyon konusunda da açıklamalarda bulunan Yılmaz, yılın ikinci yarısında enflasyonda belirgin düşüşlerin yaşanacağını ve önümüzdeki yıllarda düşüş trendinin devam edeceğini söyledi. Yılmaz, enflasyonla ilgili hedeflerini de paylaşarak önümüzdeki yıllarda enflasyonun tek haneli rakamlara ineceğini belirtti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın NTV’deki açıklamaları gündemde geniş yankı uyandırdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan flaş açıklamalar: Seçim Güvenliği ve Emeklilerin Zam Talepleri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!