G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,16
CNY4,84
GBP45,55
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,77
GR. ALTIN2.877,99
BTC2.154.234,69

Mersin’de 180 Milyonluk Dolandırıcılık Operasyonu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, internet üzerinden sahte ilanlarla vatandaşları dolandıran ve “sazan sarmalı” yöntemiyle araç almak isteyenleri kandıran şüphelilerin yakalanması için bir operasyon başlattı. Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, belirlenen adreslere düzenledikleri operasyonla 36 şüpheliyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlıların 20’si çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklanırken, diğer 16 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildi. Yapılan incelemeler sonucunda, şüphelilerin organize bir şekilde hareket ederek 180 milyon lira haksız kazanç elde ettikleri belirlendi.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bu tür dolandırıcılık olaylarının önlenmesi ve suçluların adalete teslim edilmesi için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.

Operasyon sonucunda gözaltına alınan şüphelilerin, toplumda güven duygusunu sarsacak ve maddi zarara uğratacak eylemler gerçekleştirdikleri belirlendi. Dolandırıcılık suçlarının artması ve vatandaşların mağdur olması üzerine emniyet güçleri, bu tür organizasyonlara karşı daha etkin mücadele yürütüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mersin’de 180 Milyonluk Dolandırıcılık Operasyonu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!