G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,14
CNY4,84
GBP45,60
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,67
GR. ALTIN2.873,25
BTC2.153.878,01

Bekir Bozdağ: “Şanlıurfa Seçimlerinde AK Parti Zaferle Çıkacak!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CNN Türk canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Bozdağ, Şanlıurfalıların seçimlere ilgi gösterdiğini ve manipülasyonlara karşı dirençli olduklarını ifade etti. Seçimlerin büyük bir yarış içerisinde olduğunu belirten Bozdağ, halkın AK Parti adaylarını desteklediğini söyledi.

Şanlıurfalıların algı operasyonlarına karşı dirençli olduğunu vurgulayan Bozdağ, dış müdahalelere en iyi şekilde cevap vereceklerine inandığını dile getirdi. Seçim atmosferinin sokaklarda, evlerde ve iş yerlerinde hissedildiğini belirten Bozdağ, seçimin demokratik bir şekilde gerçekleşeceğine inandığını ifade etti.

Yeniden Refah Partisi’nin adayının eski AK Partili olmasına rağmen halkın bu durumu farklı değerlendirdiğini belirten Bozdağ, Cumhurbaşkanı ve AK Parti’ye sadakatlerinin ön planda olduğunu söyledi. Bozdağ, Yeniden Refah Partisi’nin, DEM Parti’ye yardımcı olabileceği yönündeki yorumları da değerlendirerek, seçim sonucunu etkileyecek bir oylamaya dönüşmeyeceğini belirtti.

Bozdağ, vatandaşların DEM Parti’ye geçişine izin vermeyeceklerini ve sandığa yansıyan sonuçların AK Parti lehine olacağını belirtti. Yeniden Refah Partisi’nin adayının çekilmesi yönünde bir taleplerinin olmadığını belirten Bozdağ, vatandaşlara DEM Parti’nin güçlenmesine fırsat vermemelerini tavsiye etti. Seçimlerin sonucunda vatandaşların Yeniden AK Parti’yi tercih edeceğine inandığını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bekir Bozdağ: “Şanlıurfa Seçimlerinde AK Parti Zaferle Çıkacak!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!