G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.152.823,39

Giresun’da Üst Geçide Çarpan Araç Şiddetli Kaza: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Giresun’un Karadeniz Sahil Yolu’nda meydana gelen trafik kazasında İlyas Kır’ın kullandığı 41 DE 024 plakalı araç, direksiyon hakimiyetini kaybederek üst geçidin ayağına çarptı. Kazada, sürücü İlyas Kır ile beraberinde bulunan Güllü Kır ve Mehmet Kır yaralandılar. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yaralılar araçtan çıkarılarak Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

Sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen ağır yaralı olarak hastaneye götürülen Güllü Kır, maalesef hayatını kaybetti. Polis ekipleri kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattılar. Kazanın nasıl meydana geldiği ve sürücü İlyas Kır’ın direksiyon hakimiyetini neden kaybettiği konusunda araştırmalar devam etmektedir.

Kazanın ardından Giresun-Trabzon istikametindeki Karadeniz Sahil Yolu’nda trafik bir süre kontrollü olarak işleyiş gösterdi. Kazanın trafiği nasıl etkilediği ve yolculuk yapan diğer sürücülerin durumları hakkında bilgiler alınmaya devam ediyor.

İlyas Kır ve diğer yaralı olan Mehmet Kır’ın sağlık durumları hakkında henüz net bir bilgi verilmedi. İlyas Kır’ın kazadan nasıl etkilendiği ve soruşturma sürecinde ne gibi ifadeler verdiği de merak konusu. Ayrıca, Güllü Kır’ın vefatıyla birlikte ailesine ve çevresine duyulan üzüntü de devam etmektedir.

Kazanın detayları ve nedenleriyle ilgili yapılacak inceleme sonuçlarına göre, kazanın sorumluları ve alınması gereken tedbirler belirlenecektir. Kazanın sebepleri araştırılmaya devam ederken, ailesi ve yakınlarıyla birlikte Güllü Kır için cenaze töreni düzenlenmesi beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Giresun’da Üst Geçide Çarpan Araç Şiddetli Kaza: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!