G-QXXHXL9JW0
USD34,14
EURO38,05
CNY4,85
GBP45,70
EURO/USD1,11
BIST10.091,86
Petrol75,06
GR. ALTIN2.890,49
BTC2.173.374,24

Akdeniz’de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kandilli Rasathanesi bugün yaptığı açıklamada, saat 13.37’de Akdeniz’de 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin Girit Adası açıklarında, 8.3 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirtildi.

Depremin meydana geldiği saatlerde bölgede herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadığı bildirildi. Yetkililer, depremin ardından bölgede herhangi bir tsunami uyarısı olmadığını da açıkladı.

Kandilli Rasathanesi’nin verilerine göre, depremin şiddetinin 3.8 olduğu belirlendi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ise depremin büyüklüğünü 3.6 olarak açıkladı. Depremin, çevredeki yerleşim birimlerinde hafif şiddette sarsıntılara neden olduğu belirtildi.

Depremin ardından bölgede vatandaşlar arasında kısa süreli panik yaşandığı ancak durumun hızla normale döndüğü aktarıldı. Deprem, Girit Adası ve çevresindeki diğer adalarda da hissedildi ve bazı binalarda hasara neden oldu.

Kandilli Rasathanesi ve AFAD, bölgede meydana gelen depremleri sürekli olarak takip ediyor ve gerekli önlemleri alıyor. Vatandaşlar, deprem riski taşıyan bölgelerde dikkatli olmalı ve deprem anında alınması gereken önlemlere hakim olmalıdır.

Öte yandan, 29 Mart 2024 tarihinde meydana gelen depremin ardından bölgede herhangi bir artçı sarsıntı olup olmayacağı konusunda da sürekli olarak çalışmalar devam ediyor. Depremin etkilerinin değerlendirilmesi ve gerekli önlemlerin alınması için bilimsel çalışmalar sürdürülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Akdeniz’de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!