G-QXXHXL9JW0
USD34,14
EURO38,05
CNY4,85
GBP45,70
EURO/USD1,11
BIST10.091,86
Petrol75,06
GR. ALTIN2.890,49
BTC2.173.374,24

Fatih’te Bankadan Para Çeken İş Adamının 110 Bin Doları Gasbedildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gasp Büro Amirliği ekipleri, 16 Mart Cumartesi Fatih’te meydana gelen para gaspı olayıyla ilgili soruşturma başlattı. Saat 14.30 sıralarında bankadan çektiği 110 bin doları otoparkta bıraktığı otomobilini almak isteyen M.A.Y., motosikletle gelen iki şüphelinin saldırısına uğradı. Saldırganlar silahla tehdit ederek parayı alıp kaçtı. Gasp anı güvenlik kameralarına yansıdı ve saldırganların eşkalini belirlemek için çalışma başlatıldı.

Polis, saldırganların kaçtığı motosikletin plakasını tespit etti ve şüphelilerin kimliklerini belirledi. İncelemeler sonucunda İstanbul ve Sakarya’da eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda Zeynel A.B., Orhan B., Fuat T., Yunus E.T. ve Merve T. gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte 9 milimetre tabanca ele geçirildi.

Şüpheliler adliyeye sevk edildi. Zeynel A.B., Fuat T. ve Yunus E.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi, diğer iki şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Operasyon sırasında adrese yapılan baskınlarla suç delillerine ulaşıldı ve şüphelilerin suçlarını itiraf ettikleri belirtildi. Güvenlik güçleri, olayı aydınlatmak için detaylı bir soruşturma yürütmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fatih’te Bankadan Para Çeken İş Adamının 110 Bin Doları Gasbedildi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!