G-QXXHXL9JW0
USD34,14
EURO38,08
CNY4,85
GBP45,71
EURO/USD1,11
BIST10.021,22
Petrol74,48
GR. ALTIN2.885,38
BTC2.179.985,91

Mehmet Akif Mahallesi’nde Bulunan Halı Fabrikasında Korkutan Yangın!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmet Akif Mahallesi’nde bulunan bir halı fabrikasında, henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının çıkması üzerine, olayın haber verilmesiyle birlikte emniyet, itfaiye ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Ekipler, yangına müdahale etmek ve kontrol altına almak için çalışmalarına devam ediyor.

Yangının çıkış nedeni konusunda henüz net bir bilgi bulunmamakla birlikte, fabrikanın içerisindeki halı ve diğer materyallerin yangından etkilendiği gözlemlendi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sayesinde yangın, diğer binalara sıçramadan kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Fabrikadan yükselen dumanlar, çevredeki binalarda yaşayan vatandaşlar arasında endişeye neden oldu.

Olayın meydana geldiği Mahalle sakinlerinden bazıları, yangının büyüklüğü nedeniyle panik içinde evlerinden dışarı çıkmak zorunda kaldı. Yetkililer, vatandaşların bölgeden uzak durmalarını ve gerekli güvenlik önlemlerini almalarını tavsiye etti. Ayrıca, bölgede bulunan diğer işletmelerin de tedbir amaçlı boşaltıldığı ve çevrede geniş güvenlik önlemlerinin alındığı bildirildi.

Yangının çıkış saati ve yangının boyutu hakkında net bilgiler henüz kamuoyuyla paylaşılmazken, olayın büyük bir faciaya dönüşmemesi için ekiplerin gece boyunca yoğun bir şekilde mücadele ettiği belirtildi. Yangının söndürülmesinin ardından, ekiplerin soğutma çalışmalarına devam edeceği ve olası bir yeniden alevlenmeye karşı tedbirlerin alınacağı bildirildi.

Olayın detayları haber merkezimiz tarafından takip edilmekte olup, gelişmeler ile ilgili anlık bilgilendirmeler yapılacaktır. Yangının çıkış nedeni ve yangında zarar gören tesisin durumuyla ilgili olarak yapılacak incelemeler sonucunda detaylı bir rapor hazırlanacak ve kamuoyuyla paylaşılacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mehmet Akif Mahallesi’nde Bulunan Halı Fabrikasında Korkutan Yangın!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!