G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,82
GBP45,34
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,92
GR. ALTIN2.833,81
BTC2.146.296,58

Rusya’da Ormanlık Alanda Yakalanan Teröriste Sert Muamele

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rusya’da bir konser salonuna düzenlenen kanlı saldırı sonrası ülke büyük bir yasa boğuldu. Moskova’da gerçekleşen saldırıda onlarca kişi hayatını kaybederken Devlet Başkanı Vladimir Putin, olayı Ukrayna’ya bağlayarak teröristlerin sınırı geçmesine yardım edildiğini iddia etti. Konser salonuna düzenlenen saldırı sonrasında kaçan teröristlerin bir kısmı ormanlık bir alanda yakalandı. Bir terörist ise güvenlik güçlerince saldırıya uğradı ve sert bir muamele ile karşılaştı.

Saldırının ardından Rus basınında yapılan haberlerde, saldırganın DEAŞ tarafından üstlenilen katliamı gerçekleştiren kişi olduğu belirtildi. Bryansk bölgesinde yakalanan teröristlerden birinin ormana kaçmaya çalıştığı ancak güvenlik güçleri tarafından yakalandığı kaydedildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Rus güvenlik güçlerinin saldırganı tekme, yumruk ve dipçikle dövdüğü anlar yer alıyor.

Devlet Başkanı Putin, saldırının yaşandığı günlere ulusal yas ilan ederek ülkede bayrakların yarıya indirilmesini sağladı. Putin, yaptığı açıklamada saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dilerken, ülkenin ve halkın bu acıya ortak olduğunu belirtti.

Rusya’da yaşanan bu kanlı saldırı, Moskova’yı alarm durumuna geçirirken ülkede birçok kesim bu olaydan büyük bir üzüntü duydu. Güvenlik güçlerinin ormanlık alanda yakaladığı terörist, sert muameleye maruz kalmış ve basında geniş şekilde yer almıştı. Rusya’nın acı dolu günleri, terörle mücadelesinde daha bir kararlılıkla devam edeceğini gösterirken, saldırının etkileri uzun süre konuşulacak gibi görünüyor. Putin’in aldığı önlemler ve yapacağı açıklamalar, ülkenin terörle mücadelesindeki kararlı duruşunu ortaya koymak için önemli bir fırsat olabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Rusya’da Ormanlık Alanda Yakalanan Teröriste Sert Muamele

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!