G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.148.462,75

Aile Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Gazze Sempozyumu’nda Konuşacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA), Gazze Sempozyumu düzenliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın da katılacağı sempozyum, 26 Mart Salı günü, SETA’nın İstanbul’daki genel merkezinde gerçekleşecek. Sempozyum, saat 10.30’da başlayacak ve Medya ve Toplum paneliyle açılacak. Panelin açılış konuşmalarını SETA Vakfı Genel Koordinatörü Burhanettin Duran ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yapacaklar.

Program akışı ve panele katılacak konuşmacılar şu şekilde belirlendi: Açılış konuşmaları saat 10.30’da başlayacak ve Burhanettin Duran ile Mahinur Özdemir Göktaş konuşacaklar. Ardından, I. Oturum saat 11:30’da başlayacak ve konu “İnsan Hakları Söylemleri: Filistin’de Çocuk Olmak” olacak. Moderatör ve konuşmacılar arasında Faruk Taşcı, Abdulhakim Beki, Sümeyye Altun ve Murat Yılmaz yer alacaklar.

Öğleden sonra devam edecek olan sempozyumun II. Oturumu saat 13:30’da başlayacak ve konu “Filistin’de Kadın Direnişi ve Dayanışma” olacak. Bu oturumda Nursen Keskin Aksay, Nihad Abunnaser, Tülay Gökçimen ve Kadriye Sınmaz konuşmacı olarak yer alacaklar. Ardından, saat 15:30’da başlayacak III. Oturumda ise konu “Medyanın Söylem Gücü ve Gazze” olacak. Moderatör ve konuşmacılar arasında Osman Zeki Gökçe, Sümeyye Ertekin Yıldız, Mahmut Alrantisi ve Okan Müderrisoğlu bulunacak.

Sempozyum saat 17.00’de kapanacak ve etkinlik saatleri farklı şehirlerde ve ülkelerdeki saat dilimlerine göre belirlendi. Sempozyum, Youtube, Facebook, Twitter, Instagram platformlarından ve internet sitesinden canlı olarak izlenebilecek. Katılımcılar davetlidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aile Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Gazze Sempozyumu’nda Konuşacak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!