G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO37,96
CNY4,85
GBP45,68
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,62
GR. ALTIN2.884,49
BTC2.164.574,61

72 Yaşındaki Eşi Tıbbi Masraflar Yüzünden Öldüren Adam İtiraf Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerikalı adamın, Missouri eyaletinde yaşayan 72 yaşındaki eşi Ronnie Wings’i öldürmesinin ardındaki sebep tıbbi masraflardı. Cuma günü Kansas şehrindeki bir hastanede diyalize giden 75 yaşındaki Ellen Wings, eşi Ronnie tarafından hastanede boğularak öldürüldü. Hastane görevlileri, kadının boynunda kızarıklık ve morluklar gördüklerini bildirdiler. Ancak tüm müdahalelere rağmen Ellen kurtarılamadı. Ronnie, olaydan sonra hastaneden çıkarken “Evet, onu öldürdüm. Boğarak öldürdüm.” diyerek suçunu kabul etti. Kendisini polise teslim eden Ronnie, eşini öldürme sebebini açıkladı. Böbrek yetmezliğinden muzdarip olan eşine daha fazla bakım veremediğini ve hastane masraflarını karşılayamadığını belirterek cinayeti işlediğini itiraf etti. Ayrıca Ronnie, eşini daha önceden de iki kez öldürmeye çalıştığını ifade etti.

Ronnie, eşinin bir dönem rehabilitasyon merkezinde tedavi gördüğünü ve burada uyurken onu öldürmeye çalıştığını anlattı. Ancak eşi uyanarak kendisini durdurduğunu belirtti. Bu olayın ardından başka bir hastaneye sevk edilen Ellen’ı tekrar öldürmeye çalıştığını belirten Ronnie, bu sefer de başarısız oldu. Şu an 250 bin dolarlık kefaletle tutuklu olan Ronnie’nin ikinci duruşması perşembe günü gerçekleşecek. Amerikan medyası New York Times’ın aktardığına göre, Ronnie’nin suçu kabul ettiği ifadesi üzerine olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Ellen Wings’in vefatı, Missouri eyaletinde büyük bir şok yarattı. Hastane çalışanları, olayın ardından Ronnie’nin duygusal olarak stabilize olmadığını ve anlık bir kararla cinayeti işlediğini düşünüyor. Diğer yandan, Ronnie’nin eşinin ölümünü hastane masraflarını karşılayamadığı için gerçekleştirdiği ifadesi sosyal medyada büyük bir tepkiyle karşılandı. Olayın aydınlatılması için detaylı bir soruşturma başlatıldı ve Ronnie Wings’in cezası belirlenmek üzere mahkemeye sevk edildi. Eşini öldürmekle suçlanan Ronnie, tüm iddiaları kabul ediyor ve cezasını bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
72 Yaşındaki Eşi Tıbbi Masraflar Yüzünden Öldüren Adam İtiraf Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!