USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.248.820,33

45 Yıllık Sosyal Bilgiler Öğretmeni Özer Öztürk Emekliliğe Duygusal Vedayla Uğurlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Bahçelievler’deki Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda 45 yıl boyunca Sosyal Bilgiler öğretmenliği yapan Özer Öztürk, emekliliğe adım attı. Emeklilik veda programı, okul yöneticileri ve öğrenciler tarafından düzenlendi. Öğrenciler, Öztürk’e duygusal bir veda yapmak için sürprizler hazırlandı. Zakkum grubunun “Hatıran Yeter” şarkısı eşliğinde sınıfından alınan Öztürk, koridorda dizilen öğrenciler arasında alkışlarla yürüdü. Meslektaşları ve öğrenciler, Öztürk’e anlamlı bir veda etmek için bir araya geldi. Öztürk, duygusal anlar yaşayarak mesleğine veda etti.

Öğrencilerin emekli öğretmenlerine yaptığı sürprizler gündemde yer almaya devam ediyor. İstanbul Bahçelievler’deki Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, 45 yıllık Sosyal Bilgiler öğretmeni Özer Öztürk’ü emekliliğe uğurlarken duygusal bir veda programı düzenledi. Program, öğrencilerin ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşti. Öztürk, meslek hayatına veda ederken öğrencilerin ve meslektaşlarının desteğiyle duygusal anlar yaşadı. Tören, herkesin alkışlarla ve tezahüratlarla veda ettiği Öztürk’ün hafızalarda yer edecek anılara sahne oldu.

Özer Öztürk, 45 yıllık eğitim hayatını noktalarken öğrencileri tarafından unutulmaz bir veda ile karşılandı. İstanbul Bahçelievler’deki Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda düzenlenen duygusal veda programında Öztürk, öğrencilerinin sevgi ve saygısıyla karşılandı. Alkışlar arasında yürüyen Öztürk, gözyaşlarını tutamadı. Bu özel veda programı, Öztürk’ün meslek hayatında yaşadığı en anlamlı ve duygusal anlar arasında yer alacak gibi görünüyor. Öğrencilerin ve meslektaşlarının desteği ile gerçekleşen bu veda, Öztürk’ün emeklilik günlerine unutulmaz bir anı olarak kazındı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
45 Yıllık Sosyal Bilgiler Öğretmeni Özer Öztürk Emekliliğe Duygusal Vedayla Uğurlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!