G-QXXHXL9JW0
USD34,19
EURO37,04
CNY4,81
GBP44,77
EURO/USD1,08
BIST9.002,34
Petrol74,45
GR. ALTIN2.959,63
BTC2.303.704,87

32 yaşında genç bir yıldızın trajik kaybı: Liam Payne’in son paylaşımı hayranlarını derin üzüntüye boğdu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Yaşındaki Şarkıcının Üzücü Ölümü

31 yaşındaki sanatçının, Güney Amerika’nın ünlü kenti Buenos Aires’teki bir otel odasının üçüncü katından düşerek yaşamını yitirdiği bildirildi. Liam Payne’in vefatından yalnızca bir saat önce Snapchat hesabından yaptığı paylaşım, hayranları arasında büyük bir üzüntü yarattı.

Son Anında Paylaşımlarını Sürdü

Payne, hayatını kaybetmeden önce Snapchat’te Arjantin’deki gününe dair detayları paylaştı. "Bugün bineceğiz. At bineceğiz," dediği video kaydında, "Sanırım tekrar polo oynayacağım, bu da beni yaklaşık altı hafta boyunca oyundan uzak tutacak," şeklinde ifade etti.

Bu paylaşımında, "Bunu yapmak çok zor. Sırtım ve boynum o çekici sallamaktan… ya da tokmak, sanırım biliyorsanız buna tokmak deniyor," diyerek tatil planlarını anlattı. "Çok acıyor, yapması çok zor," diyerek durumunu da aktardı.

Hayranları Eski Görüntüler Üzerinden Şüpheleniyor

Payne’in hayranları, sanatçının odasının balkonundan kendini atmış olabileceğinden kuşkulanıyor. Bu durum, paylaşımın önceden hazırlanmış olması ihtimalini doğurdu. Şarkıcının kız arkadaşı Kate Cassidy’nin, iki gün önce Arjantin’den Florida’ya dönüş süreciyle ilgili TikTok’ta bir video paylaşması, bu şüpheleri artırdı.

Görüntülerin eski olduğu konusunda tereddüt eden hayranlar, sanatçının intihar etmiş olabileceğini öne sürüyor.

Zihinsel Sağlığı ve Bağımlılıkla Mücadele Ediyordu

Liam Payne, 2019 yılından bu yana zihinsel sağlık sorunları ve bağımlılıklar hakkında samimi bir şekilde konuşuyordu. "Bir CEO’nun Günlüğü" isimli podcast’te, One Direction döneminde uyuşturucu ve alkolün hayatını olumsuz şekilde etkilediğini belirtti.

İntihara dair düşüncelerin yaşadığı zorlukların bir parçası olup olmadığını sorduğunda, "Evet," yanıtını verdi. "Kesinlikle daha önce bahsetmediğim şeyler var. Gerçekten çok ama çok kötüydü,” diyerek durumu derinlemesine açıkladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
32 yaşında genç bir yıldızın trajik kaybı: Liam Payne’in son paylaşımı hayranlarını derin üzüntüye boğdu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!