G-QXXHXL9JW0
USD34,21
EURO37,93
CNY4,87
GBP45,54
EURO/USD1,11
BIST9.287,04
Petrol75,10
GR. ALTIN2.918,81
BTC2.117.430,11

3 yaşındaki Küçük Picasso’nun ilk tablosu 290 bin euroya satıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Almanya’nın Bavyera eyaletinde yaşayan 3 yaşındaki Laurent Schwarz, “Küçük Picasso” lakabıyla tanınıyor. Küçük Schwartz’ın renkli eserleri, koleksiyoncular tarafından büyük ilgi görüyor. Amerikalı bir koleksiyoncu, Schwartz’ın ilk eseri olan ‘The Fingers’ adlı tablosu için 290 bin euro teklif etti ve teklif kabul edilerek satış gerçekleşti. Küçük Schwartz’ın annesi Lisa, oğlunun sanat yeteneğini geçen yıl İtalya’da tatil yaparken keşfettiklerini, oğulları için bir birikim hesabı oluşturduklarını ve Instagram’da paylaştıkları bir eser üzerine New York’tan bir sanat eleştirmeninin büyük yetenekli olduğunu belirtti.

Küçük Schwartz’ın tablolarına olan ilgi, küçük yaşına rağmen büyük bir başarıya dönüşmüştür. 3 yaşındaki sanatçının eserleri, 7-8 bin euro arasında satılmış ve ilk tablosu olan ‘The Fingers’ adlı eseri 290 bin euroya alıcı bulmuştur. Bu satışla birlikte Schwartz, genç yaşına rağmen büyük bir başarı elde etmiş ve sanat dünyasında adından söz ettirmiştir.

Küçük Schwartz’ın annesi Lisa, oğullarının sanat yeteneğini keşfettiklerini ve evde özel bir atölye kurduklarını belirtmiştir. Oğulları sabah uyanır uyanmaz boya ve fırça istemesi üzerine sanat yeteneğini keşfettiklerini ifade eden Lisa, oğulları için 18 yaşına kadar bir birikim hesabı oluşturduklarını açıklamıştır. Ayrıca, Schwartz’ın eserlerinin koleksiyoncular tarafından büyük ilgi gördüğünü ve Instagram’da paylaştıkları eser üzerine New York’tan bir sanat eleştirmeninin kendilerini arayarak Schwartz’ın büyük bir yeteneğe sahip olduğunu belirttiğini söylemiştir.

Küçük Schwartz’ın tablolarıyla büyük bir başarı elde ettiği ve 3 yaşında bir sanatçı olarak büyük ilgi gördüğü belirtilmiştir. ABD’li bir koleksiyoncu tarafından 290 bin euroya satın alınan ilk tablosuyla genç yaşına rağmen büyük bir başarı elde eden Schwartz, annesi Lisa’nın da desteğiyle sanat dünyasında adından söz ettirmeye devam etmektedir. Schwartz’ın ilerleyen dönemde sanat kariyerinde daha da büyük başarılar elde etmesi beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
3 yaşındaki Küçük Picasso’nun ilk tablosu 290 bin euroya satıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!