G-QXXHXL9JW0
USD34,18
EURO37,85
CNY4,87
GBP45,02
EURO/USD1,10
BIST9.078,64
Petrol74,75
GR. ALTIN2.905,34
BTC2.064.284,70

23 Nisan’da Meclis’te Özel Oturum: Erdoğan Parti Liderleriyle Görüştü, Bahçeli Tepkili

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla TBMM’de özel bir oturum gerçekleştirildi. Meclis’in 104. yıl dönümünde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis’te diğer parti liderleriyle görüştü. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ve HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile sohbet etti. Ancak Cumhur İttifakı’nın diğer ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin özel oturuma katılmaması dikkat çekti.

Bahçeli’nin yerine; MHP’den Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, oturuma katıldı. Bahçeli’nin, DEM Parti’nin yönetiminde bulunan Mardin ve Diyarbakır büyükşehir belediyelerinde yaşanan “İstiklal Marşı” ve “Türk bayrağı” krizi ile ilgili yaşanan süreçler konusunda ve tutuklu TİP Milletvekili Can Atalay ile ilgili yargı kararının uzun süre genel kurulda okunmaması konusunda TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’a tepki gösterdiği iddia edildi.

23 Nisan coşkusunu yaşatan bu özel oturumda, siyasi liderler bir araya gelerek önemli konularda görüş alışverişinde bulundular. TBMM’de gerçekleştirilen bu özel oturum, önümüzdeki dönemde yaşanacak gelişmeler açısından da önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Bu tür etkileşimler, farklı parti liderlerinin bir araya gelerek ülkenin geleceğiyle ilgili konuları ele almasını ve ortak çözümler bulmalarını sağlıyor.

Öte yandan, 23 Nisan’ın ulusal ve çocuk bayramı olarak coşkuyla kutlandığı bu önemli günde, TBMM’de gerçekleştirilen özel oturumun, ülkeye ve millete hayırlar getirmesi temenni ediliyor. Bu tür etkinlikler, farklı siyasi görüşlere sahip kişilerin bir araya gelerek ülkenin geleceği için elbirliği yapmalarını teşvik ediyor. Ülkenin birlik ve bütünlüğü için önemli olan bu tür toplantılar, ulusal çıkarlar doğrultusunda kararlar alınmasına yardımcı oluyor.

Genel olarak, 23 Nisan’da gerçekleştirilen bu özel oturum, ülkemizin geleceği için önemli bir adım olarak kabul ediliyor. Siyasi liderlerin bir araya gelerek ortak çözüm yolları bulmaları ve ülkenin çıkarlarını gözetmeleri, Türkiye’nin daha güçlü bir demokrasiye ve istikrara sahip olması açısından büyük önem taşıyor. Bu tür etkinliklerin sıkça gerçekleştirilmesi, ülkenin birlik ve beraberliğini pekiştirerek daha aydınlık bir geleceğe doğru ilerlemesine katkı sağlayabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
23 Nisan’da Meclis’te Özel Oturum: Erdoğan Parti Liderleriyle Görüştü, Bahçeli Tepkili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!