G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.136.302,24

2024’ün En İyi Dizileri Belli Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yılın ortalarında olmamıza rağmen, bu yıl televizyon ve dijital platformlarda birbirinden başarılı birçok dizi izleyiciyle buluştu. BBC’nin haberine göre, 2024’ün en iyi dizileri arasına giren yapımlar arasında, ölümcül bir tehditle savaşan beş bilim insanının keşiflerine odaklanan “3 Cisim Problemi” ve Orta Avrupa’da diktatörlükle yönetilen bir ülkenin entrikalarını anlatan “The Regime” gibi yapıtlar bulunuyor.

HBO imzalı “The Regime” dizisinde rol alan Oscar’lı oyuncu Kate Winslet, kadrosunda yer aldığı diziyle ekranlara dönüş yapıyor. Yine HBO yapımı olan “Mr. Bates vs the Post Office” ise, bilgisayar sisteminde yaşanan bir hatanın ardından çok sayıda posta çalışanının suçlandığı bir hikayeyi anlatıyor.

“Dedektif Sam Spade” karakterine odaklanan “Monsieur Spade” ise Güney Fransa’da emeklilik hayatı süren bir dedektifin eski rakibinin geri dönüşüyle karşılaştığında yaşadığı olayları konu alıyor. Film uyarlamalarından biri olan “One Day”, 1980’lerde öğrencilik yıllarında tesadüfen karşılaşan iki karakterin yaşamlarını mercek altına alıyor.

Talented Mr. Ripley’ın romanından uyarlanan “Ripley”, Andrew Scott’ın başrolünde olduğu bir dolandırıcının zenginlerin dünyasına girişini konu alıyor. Video oyunundan uyarlanan “Fallout” ise post-apokaliptik bir Amerika’da geçen bir hikayeyi seyircilere sunuyor.

İskoç yazar Richard Gadd’ın gerçek yaşamından ilham alan “Baby Reindeer”, yazarın takıntılı hayranının hikayesini anlatmakta. Japonya’da 1600’lerde geçen “Shogun” dizisinin iki sezonunun da yolda olduğu bilinirken, HBO imzalı “True Detective: Night Country” ise kaybolan sekiz erkeğin araştırılmasını konu alıyor, başrollerinde Jodie Foster ve Kali Reis yer alıyor. Bu diziler, 2024’ün en çok konuşulan ve beğenilen yapımları arasında yer alıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
2024’ün En İyi Dizileri Belli Oldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!