G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO37,85
CNY4,82
GBP44,97
EURO/USD1,11
BIST9.774,49
Petrol73,10
GR. ALTIN2.797,28
BTC2.091.651,36

2024 Rock & Roll Hall of Fame Adayları Açıklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2024 yılında, müzik dünyasının en prestijli nişanı olan Rock and Roll Hall of Fame’e girmeye hak kazanan müzisyenler ve müzik grupları resmi olarak açıklandı. 2024 Rock & Roll Hall of Fame töreni 19 Ekim’de düzenlenecek ve birçok ünlü ismi ağırlayacak. Adaylar arasında ise Mary J. Blige, Cher, Dave Matthews Band, Foreigner, Peter Frampton, Kool & The Gang, Ozzy Osbourne, A Tribe Called Quest, Alexis Korner, John Mayall, Big Mama Thornton, Jimmy Buffett, MC5, Dionne Warwick, Norman Whitfield ve Suzanne de Passe yer alıyor.

Rock and Roll Hall of Fame, ABD’de Ahmet Ertegün tarafından kurulmuş bir müze. Müze, özellikle rock and roll alanında en meşhur ve en etkili sanatçıların, yapımcıların ve müzik endüstrisine önemli katkıları olan diğer kişilerin geçmişlerini kaydetmek için tasarlanmıştır. Bu yılın adayları arasında yer alan müzisyenler ve müzik grupları, kariyerleri boyunca yaptıkları çalışmalarla bu prestijli ödülü hak etmişlerdir. Tören, gelecek yılın en popüler etkinliklerinden biri olmaya aday.

Mary J. Blige, Cher, Dave Matthews Band, Foreigner, Peter Frampton, Kool & The Gang, Ozzy Osbourne ve diğer adaylar, uzun yıllardır müzik dünyasına yaptıkları katkılarla tanınıyorlar. Adaylık sürecinde birçok hayranları ve müzik eleştirmenleri tarafından desteklenen bu isimler, Rock and Roll Hall of Fame’e girmeye hak kazanmalarıyla müzik tarihinde yerlerini bir kez daha sağlamlaştıracaklar.

19 Ekim’de gerçekleşecek tören, müzik dünyasının dikkatle takip ettiği bir etkinlik olacak. Seçkin davetlilerin katılacağı törende, adaylar için unutulmaz anlar yaşanacak. Her yıl olduğu gibi, 2024 Rock & Roll Hall of Fame töreninin de müzikseverler için unutulmaz anılarla dolu olması bekleniyor. Gelecek yılın adayları arasından seçilen müzisyen ya da müzik grupları, müzik tarihine damgalarını vurmaya devam edecekler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
2024 Rock & Roll Hall of Fame Adayları Açıklandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!