G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.850.296,14

20 Yıl Hapis Cezalı Hırsız Operasyonla Yakalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hırsızlık suçundan 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.Ş. adlı bir şahsın yakalanmasına yönelik operasyon gerçekleştirildi. Polis ekipleri tarafından gizlendiği ev tespit edilerek operasyon düzenlendi. Evin kapısında polisleri fark eden E.Ş., kaçmaya çalıştı ve 2’nci kattaki balkondan atlayarak kaçma girişiminde bulundu. Ancak polis ekipleri tarafından kısa süren bir kovalama sonucunda yakalandı ve gözaltına alındı.

Gözaltına alınan E.Ş. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Burada çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hırsızlık suçundan aldığı 20 yıl hapis cezası nedeniyle tutuklanan E.Ş.’nin cezaevine gönderilmesiyle birlikte adli süreç başlamış oldu.

Operasyon sonrasında emniyete götürülen E.Ş., yapılan sorgulamada hırsızlık suçlarından daha önce de sabıkasının bulunduğu ortaya çıktı. E.Ş.’nin suç kayıtlarının incelenmeye devam edildiği ve hırsızlık suçunu işlediği iddia edilen diğer olaylarla bağlantısının araştırıldığı belirtildi.

E.Ş.’nin hırsızlık suçundan ceza almasının ardından, polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Özellikle şahsın suç ortakları ve suç işlediği diğer yerler incelenerek olası diğer suçların da aydınlatılması için çalışmalar devam ediyor.

Hırsızlık suçundan tutuklanan E.Ş.’nin cezaevine gönderilmesiyle birlikte, adli makamların suçlarla mücadelesine bir örnek teşkil ettiği belirtildi. Ayrıca, vatandaşların da benzer suçlara karşı dikkatli olmaları ve şüpheli durumları polis ekiplerine bildirmeleri gerektiği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
20 Yıl Hapis Cezalı Hırsız Operasyonla Yakalandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!