G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.142.908,76

130 Kişilik Feribot Kazasında 94 Kişi Hayatını Kaybetti, 26 Kişi Kayıp!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mozambik’te meydana gelen feribot kazasında, yaklaşık 130 kişiyi taşıyan feribot batmış ve bugüne kadar 94 kişinin hayatını kaybettiği belirlenmiştir. Yapılan açıklamada, cesetlerin kıyıya vurduğu ve henüz ulaşılamayan 26 kişi olduğu bildirilmiştir.

Feribot kazası hakkında en güncel bilgileri veren haberkontak.com, Mozambik’te yaşanan trajik olayı duyurmuştur. İlk incelemelere göre, en az 94 kişinin hayatını kaybettiği ve 26 kişiye henüz ulaşılamadığı belirtilmiştir. Detaylar için ise bekleyiş devam etmektedir.

Kazanın detaylarına dair henüz tam bir açıklama yapılmamış olmakla birlikte, yaşanan facia ülke genelinde büyük bir üzüntü yaratmıştır. Seyahat eden yaklaşık 130 kişiyi taşıyan feribotun batması sonucu, kurtarma çalışmaları başlatılmış ve şu ana kadar 94 kişinin hayatını kaybettiği tespit edilmiştir.

Olayın ardından cesetlerin kıyıya vurduğu bilgisi paylaşılırken, henüz 26 kişiye ulaşılamamış olması endişe yaratmaktadır. Kurtarma ekipleri tarafından yapılan arama çalışmaları devam etmekte olup, kayıp olanların bulunması için yoğun çaba harcanmaktadır.

Mozambik’te yaşanan feribot kazası, ülke tarihindeki en büyük deniz faciası olarak kayıtlara geçmiştir. Bugüne kadar en az 94 kişinin hayatını kaybettiği belirlenirken, kurtarma ekipleri ve yetkililerin çabaları sürmektedir. Kazaya dair detayların ortaya çıkması ve olayın ardındaki sebeplerin netleşmesi beklenmektedir.

Sonuç olarak, Mozambik’te meydana gelen feribot kazasında en az 94 kişinin hayatını kaybettiği ve henüz ulaşılamayan 26 kişi bulunduğu bilgisi paylaşılmıştır. Kazanın detayları ve kayıp olanların bulunması için çalışmalar sürmektedir. Facianın üzüntüsüyle, kurtarma ekipleri ve yetkililer olayın soruşturması için çaba sarf etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
130 Kişilik Feribot Kazasında 94 Kişi Hayatını Kaybetti, 26 Kişi Kayıp!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!