G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,88
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.164.297,69

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Mezuniyet Töreninde Dikkat Çeken Anlar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, 2023-2024 yılı mezuniyet töreni Kemal Köksal Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Törene, Rektör İsmail Hakkı Özölçer ve akademisyenlerin yanı sıra Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Yılmaz ve mezun öğrencilerin yakınları katıldı. 3 bin 200 öğrencinin kep attığı törene, kente yaklaşık 13 bin araç giriş yaptı. Kentin girişlerinde ailelerin otoparklara yönlendirilmesi için çadırlar kurulurken, polis ekipleri de trafik akışında sorun yaşanmaması için öğle saatlerinden itibaren yoğun mesai harcadı.

42 yaşındaki Gülümser Kahveci, Zonguldak’ta bulunan bir esnaf ve 13 yaşında bir kız çocuğu annesi olarak mezuniyet töreninde birincilikle kep attı. Kahveci, “4 yıl önce üniversite hayatına başladım. 4 yılın sonunda hedefime ulaşıp mezun oluyorum. Eğitimin her şeyin temeli olduğuna inanıyorum. 20 yıl sonra üniversiteye dönme kararı alıp, hayalimi gerçekleştirdiğim için çok mutlu ve gururluyum.” dedi.

Mezuniyet töreninde birçok fakülte ve yüksekokul mezunu öğrenciler, komik ve nüktedan pankartlar taşıdı. Bir Tıp Fakültesi öğrencisi, ‘Anne bunun bana gelişi 6 yıl zaten (9,5 yıl)’ yazılı dövizle yürürken, bir maliye öğrencisi ‘ekonomiden memnun olanlardan memnuniyet vergisi alınsın’ pankartıyla dikkat çekti. Filistin’e destek mesajları veren pankartlar taşıyan birçok fakülte öğrencisinin yanı sıra Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri de ‘Filistin bu sene mezun veremedi, dünya sınıfta kaldı’ pankartıyla desteklerini gösterdi.

Tören sırasında güneşte kalan bazı öğrenci yakınları, sıcak nedeniyle fenalık geçirerek bayıldı. Bayılanlar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Olaya hızla müdahale eden sağlık ekipleri, bayılan kişilere gerekli müdahaleleri yaparak sağlık durumlarını kontrol altına aldı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin düzenlediği 2023-2024 mezuniyet töreni, katılımcıların mutluluğunu ve gururunu yansıttı. Öğrencilerin başarılı bir eğitim süreci geçirdiklerini ve bu önemli günlerinde bir araya gelerek kutladıklarını gösteren etkinlik, kentin dört bir yanından gelen konukları ve katılımcıları bir araya getirdi. Mezun olan öğrencilerin gelecekteki başarılarına karşılık veren tören, unutulmaz anılarla sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Mezuniyet Töreninde Dikkat Çeken Anlar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!