G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,82
GBP45,34
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,92
GR. ALTIN2.833,81
BTC2.146.296,58

Yunus Emre Mahallesi’nde Korkunç Saldırı: Kahvehane Önünde Kanlı Baskın!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Adana’nın Yüreğir ilçesinde meydana geldi. Yunus Emre Mahallesi’nde bulunan bir kahvehane önünde gerçekleşen saldırıda, motosikletle gelen yüzleri maskeli 2 saldırgan, içeriye girerek ateş açtı. Bu saldırı sonucunda Orhan D. ve Celal B. isimli iki kişi yaralandı. Olayın ardından ihbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılara ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. İki yaralının da bacağından vurulduğu belirlendi. Polis ekipleri, saldırganları yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Ancak şu an için saldırganların kimliği hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.

Olayın yaşandığı mahallede bulunan vatandaşlar, saldırının ardından büyük bir korku yaşadıklarını ifade etti. Bölgede güvenlik önlemleri artırıldı ve polis ekipleri mahallede geniş kapsamlı bir inceleme başlattı. Olayın nedeni henüz netlik kazanmazken, polis ekipleri soruşturmayı sürdürüyor.

Yaralıların durumunun ise ciddiyetini koruduğu ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Vatandaşlar, benzer olayların tekrar yaşanmaması adına polis ekiplerinin daha dikkatli ve etkili bir şekilde güvenlik sağlamasını talep etti.

Saldırının gece saatlerinde gerçekleşmesi nedeniyle olaya şahit olanların ve görgü tanıklarının az olması, polisin çalışmalarını zorlaştırıyor. Ancak güvenlik kameralarından elde edilen görüntülerin incelenmesiyle saldırganların kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Adana Emniyet Müdürlüğü, konuyla ilgili olarak basın mensuplarına kısa bir açıklama yaparak, olayın detaylarının netleştirilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Saldırının ardından bölgede güvenliğin sağlanması ve benzer olayların yaşanmaması adına gerekli tedbirlerin alındığı da ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yunus Emre Mahallesi’nde Korkunç Saldırı: Kahvehane Önünde Kanlı Baskın!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!