G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.164.075,82

YouTube Kullanıcılarına Yeni Tasarım Şoku: “Memnun Değiliz!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube, web sürümünde yeni bir tasarımı test etmeye başladı. Video oynatıcısının altında yer alan video başlığı, açıklaması, kanal ismi, beğeni sayısı, paylaşım ve yorumlar gibi seçenekler, yeni tasarımda sağ tarafa alındı. Daha önce video açıklamasının olduğu yerde ise artık çok belirgin bir şekilde “önerilen videolar” sekmesi geldi. Ancak, kullanıcılar bu değişiklikten pek de memnun değil.

Dünyanın en popüler video paylaşım platformu YouTube, şu sıralar yeni bir tasarım üzerinde çalışıyor. Bu yeni tasarımın test aşamasında, kullanıcıların tepkileri inceleniyor. Şu anda sınırlı sayıda kullanıcıyla test edilen yeni tasarım, bazı kullanıcılar tarafından uygunsuz içerikler olan web sitelerine benzendiği için eleştiriliyor.

Kullanıcılar, yeni düzenin dağınık ve kullanışsız olduğunu düşünüyor. Bu durumun, izlenilen videoya odaklanmayı zorlaştırdığı belirtiliyor. YouTube yetkilileri ise, bu tasarımın henüz test aşamasında olduğunu ve geri bildirimleri dikkate alacaklarını söylüyor. Eğer kullanıcıların tepkileri olumsuz olursa, bu tasarımın uygulanmayabileceği belirtiliyor.

Ancak, YouTube’un bu yeni tasarımı ne zaman tüm kullanıcılar için aktif hale geleceği henüz net değil. Şirket, test aşamasında daha fazla geri bildirim toplamayı ve kullanıcıların beklentilerini karşılamayı amaçlıyor. Bu süreçte, kullanıcıların görüşleri ve deneyimleri şirket için oldukça önemli olacak.

Sonuç olarak, YouTube’un web sürümünde test ettiği yeni tasarım, kullanıcılar arasında pek de olumlu karşılanmıyor. Bazı kullanıcılar, tasarımın dağınık ve kullanışsız olduğunu düşünüyor ve izledikleri videolara odaklanmayı zorlaştırdığını belirtiyorlar. YouTube yetkilileri ise, bu tasarımın sadece test aşamasında olduğunu ve kullanıcı geri bildirimlerini dikkate alacaklarını belirtiyorlar. Ne zaman ve nasıl bir değişiklik olacağı ise ilerleyen zamanlarda netlik kazanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
YouTube Kullanıcılarına Yeni Tasarım Şoku: “Memnun Değiliz!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!