G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.159.775,74

Yolda yürüyen kadına halk otobüsü çarptı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yunuseli Mahallesi’nde Yolcu Otobüsüyle Çarpışma: Yaralı Kadın Hastaneye Kaldırıldı

Osmangazi ilçesine bağlı Yunuseli Mahallesi’nde, 4 Ekim günü saat 08.30 civarında meydana gelen bir kazada, yolun karşısına geçmek isteyen bir kadına özel bir halk otobüsü çarptı. Olay, Yunuseli Bulvarı’nda gerçekleşti.

Çarpmanın etkisiyle kadının kaldırıma savrulmasının ardından, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Bursa Şehir Hastanesi’ne kaldırılan kadın, burada yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Gözlemlere göre, kadının sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

Kaza anına ilişkin güvenlik kamerası görüntülerinde, halk otobüsünün durakta yolcu aldıktan sonra hareket ederek kadına çarptığı görüldü. Olay sırasında otobüs içerisindeki yolcuların büyük bir panik ve korku yaşadığı da kameraya yansıdı.

Olay Sırasında Çalınan Cep Telefonu Gündemde

Kaza sonrası çevrede bulunan vatandaşlar hemen yardıma koşarken, bir kişi kadının yola savrulan cep telefonunu çalıp olay yerinden kaçtı. Kadının eşyalarının arasında cep telefonunun bulunmaması üzerine, yakınları durumu polise bildirdi. Osmangazi Suç Önleme ve Soruşturma (SÖS) Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Yapılan incelemeler sonucunda cep telefonunu çalan kişinin Ahmet K. olduğu belirlendi. Adam, çaldığı cep telefonuyla birlikte yakalanırken, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yolda yürüyen kadına halk otobüsü çarptı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!