G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.249.064,08

Yeşilçamın unutulmaz oyuncusu Nuri Alço hastaneye kaldırıldı! Son durum ne?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeşilçam filmleriyle tanınan ünlü sanatçı Nuri Alço, son günlerde sağlık sorunları ile gündemde yer aldı. Yakınları tarafından Acıbadem Eskişehir Hastanesi’ne kaldırılan Alço, bulantı ve halsizlik şikayetleri nedeniyle yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın talimatıyla Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edilen Alço, Kardiyovasküler Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi’nde yatırıldı.

Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Sungur, Alço’nun durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Alço’nun nörolojik sıkıntılar yaşadığını ve beyin arka bölgesinde milimetrik bir kanlanma meydana geldiğini belirtti. Ancak şu anda durumun stabil olduğunu ve tedavisinin devam ettiğini söyledi. Ayrıca Alço’nun daha önce geçirdiği kalp operasyonlarından dolayı ritim bozukluğu ve kalp sorunlarıyla mücadele ettiğini ifade etti. Bunların tedavisi de devam etmekte ve Alço’nun stabil durumda olduğu açıklandı.

Nuri Alço’nun eşi Burcu Alço da bir açıklama yaparak sevenlerinden dua istedi. Alço’nun yaşadığı sürecin kendileri için çok zor olduğunu belirten Burcu Alço, Sayın Bakan Koca ve hastane personeline teşekkür etti. Eşi için, ailesi için ve sevenleri için dualarını esirgememelerini ve desteklerini beklediklerini dile getirdi. Alço’nun durumu hakkında daha olumlu haberler vermek istediklerini söyledi.

Tüm bu açıklamaların ardından Nuri Alço’nun sağlık durumu yakından takip edilmeye devam ediyor. Yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam eden Alço’nun stabil bir seyir izlediği ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtiliyor. Sevenleri ve hayranları ise Alço’ya destek olmak için dua etmeye devam ediyor. İlerleyen günlerde Alço’nun sağlık durumuyla ilgili yeni gelişmelerin olması bekleniyor.

Kaynak: İHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yeşilçamın unutulmaz oyuncusu Nuri Alço hastaneye kaldırıldı! Son durum ne?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!