G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO38,03
CNY4,84
GBP45,56
EURO/USD1,11
BIST9.895,14
Petrol73,64
GR. ALTIN2.880,54
BTC2.165.343,98

Yenikapı’da Kaçak Av Operasyonu: 8 Ton İstavrit Balığı Ele Geçirildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih’te Yenikapı sahilinde Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yapılan operasyonda kaçak avlanma girişimi engellendi. Ekipler, dün gece Yenikapı balık indirme terminalinde 538 kutu içerisinde toplam 8 ton istavrit balığı ele geçirdi. Balıkların yasal boyun altında olduğu tespit edilirken, av yasağını ihlal eden 6 kişiye toplamda 123 bin 298 lira para cezası kesildi.

Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, kaçak avlanma girişiminde bulunan şahıslara ait 538 kutu istavrit balığı tespit edildi. Balıkların yasal boyut sınırlarını aşması nedeniyle 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanunu uyarınca el konulan balıklar, sosyal yardım kuruluşlarına dağıtılmak üzere Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Kaçak avlanma girişiminde bulunan 6 kişiye ise yasaları ihlal ettikleri için toplamda 123 bin 298 lira para cezası kesildi. Sahil Güvenlik ekipleri, avlanma sınırlarını aşarak küçük balıkları toplamak suretiyle yasalara uymayan kişilere karşı sıkı denetimlerini sürdürmekte.

El konulan balıkların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması ve sosyal yardım kuruluşlarına teslim edilmesi, Sahil Güvenlik ekiplerinin toplumun refahını ve doğal dengeyi koruma konusundaki duyarlılığını gösteriyor. Başarılı operasyonlarla denizlerimizin ve hayvanların korunmasına yönelik önemli adımlar atan ekipler, kaçak avcılık gibi çevre ve ekosistemleri tehdit eden faaliyetlere karşı kararlı bir mücadele veriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yenikapı’da Kaçak Av Operasyonu: 8 Ton İstavrit Balığı Ele Geçirildi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!