G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,05
CNY4,81
GBP44,47
EURO/USD1,08
BIST8.838,60
Petrol75,43
GR. ALTIN3.019,84
BTC2.305.136,38
Hüseyin Tokmak

Fenerbahçe Samsun’da 2 Puan Bıraktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şampiyonluk yarışında takibini sürdürebilmek adına mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkan Fenerbahçe, ilk devrede göz doldurmadı. Karşılıklı ataklarla geçen devrede, gol fırsatlarından faydalanamayan Fenerbahçe sahadaydı. Dzeko, özellikle sahada olumlu anlamda hiçbir şey yapamadı. Mourinho, Dzeko’ya maç boyu katlandı; performansı çok kötüydü.

Tadiç’le Gol Bulundu

Tadiç’le golü de buldu ilk devrede fakat 2. devrenin başlarında Samsunspor beraberliği sağladı. Sonrasında yapılan oyuncu değişiklikleri ile birlikte oyuna ağırlığını koyan Fenerbahçe, Maximin’in ayağından şık golle birlikte 1-2 öne geçti. Fakat, defansa çekilen kimliğine döndü. Kalan süreleri idare eden bir takım izlemeye başladık.

El Nesyri ve Dzeko Değişimi

80. dakikalarda El Nesyri nihayet oyuna girdi; o dakikaya kadar sahada olmayan, performans sunamayan Dzeko oyundan çıkarıldı. Bu maçta Mourinho’ya yazılır net olarak düşüncem budur. Buradan bir sözüm de MHK‘ya: Fenerbahçe maçlarına tecrübesiz hakemler vermek kararı nereden geliyor, bunu da anlamış değilim açıkçası. Samsunspor’un son attığı golden önce İrfan Can Kahveci’ye yapılan hareket faul idi. Hakemin kararını gözden geçirmesi gerekiyordu ya da VAR’dan dönmesi gerekirdi.

Fenerbahçe Samsun’da 2 Puan Bıraktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!