G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,30
CNY4,81
GBP44,80
EURO/USD1,09
BIST8.860,30
Petrol74,59
GR. ALTIN2.930,68
BTC2.296.175,07
Hüseyin Tokmak

Fenerbahçe Sahneye Çıkınca!..

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaz mevsiminin sonları yaklaşırken, Fenerbahçe, Antalya’da sahadaydı.

Tribünler dolu, seyirci istekliydi. Maça Fenerbahçe hızlı başlasa da eski yoğunluğu yoktu, pres anlamında. Puan kaybı anlamında telafisinin zor olacağını düşündüğümüzde, hakemlerimize büyük görev düşüyor.
Fenerbahçe’de Antalya’nın hocasının kişiliğine dikkat ettiğimizde, camiamın efsanesi ‘Alex’ olduğunu sanırım hatırlayacağız. Kenarda durması bile insana heyecan veriyor.

Fenerbahçe bu hafta kadrosunu bilmek için papatya falı açmak gerekecek sanırım. Fred bu hafta yoktu sahada, ilk yarı özelinde baktı ki Fred’siz olmuyor; ikinci yarının başında oyuna giriyor ve maçı da alıyor. Deneme yanılma dönemi ömrünü bitirmiş olmalı, buna inananlardanım. Bu takımda halen bazı bölgeler ve isimlerde netlik olmaması düşündürücü.

Antalya’da öyle bir maç ki, gol pozisyonları bakımından verimsiz, heyecanı olmayan bir maç oldu. MHK özellikle yeni ve genç hakemlere fırsat veriyor. Altan çıkacak yeni yüzlere alışmamız gerekiyor anlaşılan. Zorlu geçeceği tahmin edilen maçtan deplasmanda 2-0 kazanıyor Fenerbahçe…

Fenerbahçe Sahneye Çıkınca!..

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!