G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO37,85
CNY4,82
GBP44,97
EURO/USD1,11
BIST9.774,49
Petrol73,10
GR. ALTIN2.797,28
BTC2.091.651,36
Hikmet Aydoğan

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Yönetimi’nden Nezaket Ziyareti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Yönetimi, Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Gökhan Yaprak’ı Ziyaret Etti 

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği (YGD) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yılmaz, Basın ve Halkla İlişkiler Komisyonu Başkanı Hatice Alkış ve YGD Sancaktepe Temsilcisi Tevfik Erk, Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Gökhan Yaprak’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret, oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Doç. Dr. Gökhan Yaprak, hastanenin sadece Sancaktepe’nin değil tüm Anadolu Yakası’nın yükünü çektiğini ve bu nedenle yoğunluk yaşadıklarını belirtti. 

Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak, ziyaret sırasında hastanenin mevcut durumu, hizmet kapasitesi ve ihtiyaçları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Yaprak, sağlık hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sunulması için yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi verdi.  

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yılmaz da sağlık emekçilerinin gece gündüz demeden fedakârca çalıştıklarını ve vatandaşların sağlığı için önemli bir görev üstlendiklerini vurguladı. 

Ziyaretin sonunda günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarının ardından ziyaret sona erdi. Doç. Dr. Gökhan Yaprak, sağlık alanındaki akademik tecrübesini hem hastanesine hem de bölgeye sunacağını belirtti. YGD yönetimi, ziyaretin verimli geçtiğini ve hastanenin önemli çalışmalar yürüttüğünü vurguladı.  

Bu anlamlı ziyaret, sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi ve isimsiz kahramanlar olan sağlık çalışanlarının desteklenmesi adına önemli bir ziyaret olarak vurgulandı. 

Doç. Dr. Gökhan Yaprak, 2001 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Uzmanlık eğitimini 2002-2007 yılları arasında Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Radyasyon Onkolojisi alanında aldı. 2020 yılında doçent unvanını kazanan Yaprak, aynı zamanda birçok bilimsel derneğe üye olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Yurt içi ve yurt dışında indeksli dergilerde yayımlanmış birçok makalesi bulunan Yaprak’ın ilgi alanları arasında Meme Kanseri Tedavisi, Akciğer Kanseri Tedavisi, Prostat Kanseri Tedavisi gibi konular yer almaktadır. 

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Yönetimi’nden Nezaket Ziyareti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!