G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,84
CNY4,79
GBP44,94
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,69
GR. ALTIN2.821,35
BTC1.972.399,65
Hikmet Aydoğan

Sarıyer Esnafı, Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç’e Tam Destek Verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç, Sarıyer Merkez’de halkla buluşması yoğun ilgiyle karşılandı. Partisi tarafından aday gösterilmeyen Genç’e 7’den 70’e her kesimden destek gelirken, Sarıyerlilerin duyguları da açıkça ifade edildi. Bazı vatandaşlar, “Sana yapılan haksızlığın hesabını soracağız” derken, bazıları ise duygusal anlar yaşayarak desteğini dile getirdi. 

Sarıyer Merkez’den Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç‘e tam destek geldi. Uzun yıllardır Sarıyer’e hizmet veren Başkan Genç, esnaf ziyaretlerinin ardından Sarıyer Merkez seçim ofisinin açılışını vatandaşlarla birlikte gerçekleştirdi. Günün ilerleyen saatlerinde Ayazağa site toplantısı ve FSM Mahallesi Sivaslılar Derneği toplantısı da gerçekleştirildi. Mahalle sakinleri, başkan Şükrü Genç’i meşaleler eşliğinde karşılayarak “Sarıyer’in Başkanı Şükrü Genç” sloganları attı. 

Sarıyer halkının gösterdiği bu yoğun destek, seçim sürecinde Başkan Genç’e moral ve motivasyon sağlamaya devam ediyor. Sarıyer’de yaşayan her kesimin bir araya gelerek ortak bir sesle destek verdiği bu buluşmalar, seçim atmosferine renk katıyor. Şükrü Genç, Sarıyer’e hizmet etme azmi ve kararlılığıyla tüm vatandaşların takdirini kazanmaya devam ediyor. 

 

Sarıyer Esnafı, Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç’e Tam Destek Verdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!