USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.853.912,36
Hikmet Aydoğan

Şahsenem Gümbür Gümbür Geri Döndü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

12 yıllık müzik arasının ardından Özbek pop yıldızı Şahsenem, “Anladım” adlı hareketli ve ritmik şarkısıyla geri döndü. Proje Müzik Yapım etiketiyle yayınlanan şarkının söz ve müziği Mert Aktürk’e ait.

Sadece Şahsenem’in Performansına Yer Verilen Klip

Şarkının klibi, Murat Alphan yönetmenliğinde stüdyoda çekildi. Klipte sadece Şahsenem’in performansı yer alıyor. Yönetmen Alphan, klibin “Şahsenem’in güzelliğini ve onu özleyen hayranlarını tatmin edecek” şekilde hazırlandığını belirtti.

Şahsenem: “Sevgi Kişiyi Ölümsüzleştirir”

Şahsenem, müziğe verdiği ara sırasında sanatçı dostlarının şarkılarını yeniden seslendirdiğini ve hayranlarının her zaman desteğini hissettiğini söyledi. “Anladım” şarkısının adından yola çıkarak “sevginin kişiyi ölümsüzleştirdiğini” ifade etti.

Özel Kostümlerle Göz Kamaştıran Şahsenem

Klip için modacı Perihan Demirdelen tarafından özel kostümler hazırlandı. Şahsenem, müziği ve yorumuyla olduğu kadar giyimi ve fiziğiyle de dikkat çektiğini vurgulayarak, “Sanat bunu gerektiriyor” dedi.

Şahsenem’in “Anladım” Klibi

Şahsenem’in “Anladım” şarkısının klibi, YouTube’da yayınlandı. Klip, Şahsenem’in güçlü vokali ve etkileyici performansıyla beğeni topladı.

Şahsenem’in “Anladım” Klibi için Tıklayın

Şahsenem Gümbür Gümbür Geri Döndü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!