G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,84
CNY4,79
GBP44,94
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,69
GR. ALTIN2.821,35
BTC1.972.399,65
Hikmet Aydoğan

“Quantum: Sektörde Tasarım Tesciliyle Fark Yaratıyor”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk saat sektöründe deneyim ve özgün tasarım anlayışıyla öne çıkan Arıkan Group, Quantum markasının üstün kaliteli saat modellerini tasarım tescil belgeleriyle taçlandırarak sektörde fark yaratıyor. Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından onaylanan 50’den fazla modelinin tasarım tesciline sahip olan Quantum, Türk tasarımlarını dünyaya ihraç ederek sektörde güçlü bir konuma sahip.

Özgün Tasarımlar ve Üstün Kalite

Arıkan Group bünyesinde bulunan Quantum, özgün koleksiyonları ve üstün kalitesiyle tanınan bir saat markası olarak sektörde istikrarlı bir şekilde konumunu koruyor. Her bir modelini özenli işçilik, dayanıklı malzemeler ve üstün teknoloji ile buluşturan marka, güvenilir üretim anlayışıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Quantum, sektörde en çok tasarım tesciline sahip marka olarak özgün tasarımlarıyla fark yaratıyor.

Tasarım Tescili ve Gelecek Hedefler

Arıkan Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar Arıkan, 2024’ün ikinci çeyreğinin sonuna kadar Quantum’a ait yaklaşık 20 yeni model için de tasarım tescil belgesi almayı hedeflediklerini ifade ediyor. Quantum, sektörde en çok tasarım tesciline sahip marka olarak gelecekte de özgün tasarımlarıyla fark yaratmaya devam etmeyi planlıyor.

Kalite ve Güvenilirlik Standartları

Arıkan Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar Arıkan, kalite ve güvenilirliğin sadece bir standart olmadığını, kurum vizyonunun yapı taşlarından biri olduğunu belirtiyor. Quantum markasının özgün tasarım ve üretim anlayışını tüm operasyonel süreçlerine yansıttıklarını vurgulayan Arıkan, taklitlere açık bir sektörde hizmet verdiklerini ve bu durumun rekabetin yüksek olduğunu ve özgünlüğün önemli bir değer olduğunu bir kez daha hatırlattığını dile getiriyor.

Tasarımların Korunması ve İhracat

Arıkan, taklit ürünlerle mücadele etmek ve Türk saat tasarımlarını dünyaya ihraç etmek için yasal haklarını etkin bir şekilde kullandıklarını belirtiyor. Quantum markasının 50’den fazla modelinin Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillendiğini ve bu yılın ikinci çeyreğinin sonuna doğru yine Quantum’a ait 20’ye yakın modelin tasarımını daha tescil ettirmeyi hedeflediklerini ifade ediyor.

Müşteri Odaklı Yaklaşım

Arıkan Group, müşterilere orijinal ürün sunma gayreti içinde olduklarını ve taklit ürünlerin piyasaya sürülmesinin önüne geçmeye çalıştıklarını belirtiyor. Quantum markasının sektörde en çok tasarım tesciline sahip olması, şirketin işine ve müşterilere verdiği değeri gözler önüne sererken farklarını ortaya koymalarına olanak tanıyor.

“Quantum: Sektörde Tasarım Tesciliyle Fark Yaratıyor”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!