G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,06
CNY4,81
GBP44,45
EURO/USD1,08
BIST8.872,85
Petrol74,62
GR. ALTIN3.008,40
BTC2.321.239,32
Erden Aktoğu

Son Komplo Senaristi Işın Çelebi…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şaşkınlıkla Dinledim

Halüsinasyon kelimesinin sözlük anlamı; Herhangi bir duyu organını uyaran hiçbir nesne, olay ya da somut bir durum olmamasına karşın, kişinin sadece kendisinin görüp, duyup, dokunabildiği veya algılayabildiği, gerçek olmayan duyularla ulaştığı ‘’varsanı’’dır.

Çevremizde bu psikolojik rahatsızlığı çeken insanlarla zaman zaman da olsa rastlayabiliriz. İşte size bu durumun son örneği…

Galatasaray’ın Adnan Polat dönemindeki ikinci başkanlık görevi de yapmış eski yöneticisi Işın Çelebi’de, yaptığı açıklamalarla gerçek anlamda bir halüsinasyon atağı geçiriyor herhalde.

ANAP iktidarı döneminde tam dört dönem İzmir milletvekilliği ve Devlet Bakanlığı görevlerinde de bulunmuş, akademik kariyerinde, ODTÜ Mühendislik Fakültesi mezuniyeti olan Sayın Işın Çelebi’nin geçtiğimiz günlerde bir radyo programında anlattıklarını gerçekten şaşkınlıkla dinledim.

Ortak Cephe Oluşturuldu

Sayın Bakan Fenerbahçe ile Beşiktaş’ın Galatasaray’a karşı ortak bir cephe oluşturduğunu iddia etti.

Bakın Türk siyasetinin bir dönem en önemli simalarından biri ve Sarı Kırmızılı renklere olan tutkusuyla, Adnan Polat döneminde Galatasaray kulübünde ikinci başkanlık yapmış bir spor yöneticisi olan Işın Çelebi’nin ortaya attığı bu tez, bana benzeri iki ismi çağrıştırdı.

Bunlardan ilki, 2. Dursun Özbek yönetiminin altın çocuğu ancak Haziran ayında yöneticilikten istifa ettiğinden beri camiada adı sanı hiç anılmayan adaşım Erden Timur ve halen Sarı Kırmızılı takımın teknik direktörü olan Okan Buruk.

Gizli Plan İddiaları

Erden Timur da, yönetimde olduğu süreçte bir sürü komplo teorileri üretir ve uzatılan her mikrofona Fenerbahçe karalamalarıyla bezeli, savına göre belgeli, velakin iddia ettiği o belgeleri hiçbir zaman ortaya koyamadığı gizli plan iddialarında bulunurdu.

Okan Buruk’ta aynı şekilde, “Saat kaç” deseniz yanıt olarak, “Bu soruyu neden soruyorsun, yoksa Fenerbahçeliler mi sana bu soruyu sorduruyor” derse şaşırmayacağımız bir isim.

Neyse espriyi bir kenara bırakıp, bu yazıyı yazdığım ana kadar komplo senaristliği kervanının en son halkası Işın Çelebi’nin paranoyak sanrısına bir bakalım.

Sayın Işın Çelebi’ye göre, Fenerbahçe ve Beşiktaş başkanları birbirini tamamlayan demeçler verip Galatasaray’a karşı birleşik bir cephe oluşturmuşlar ve Beşiktaş, Fenerbahçe’nin yan kuruluşu olmuş. Bu çok açık ortadaymış.

5. Kol Faaliyeti

Ayrıca bu iki kulüp, kendi özgücüne dayanarak mücadele eden Galatasaray’a karşı, stratejik yönetimde 5. kol faaliyeti uyguluyormuş.

Onun bunun yardımıyla iş yapmış insanın olmadığı Galatasaray’ın önüne kimse geçemezmiş. Beşiktaş’ın mücadelesi 2 ya da 3. sırada yer almak için olmalıymış.

Daha birçok ‘İrrasyonel komplo kuruntusu’ içeren cümlelerin olduğu programı dinlerken güldüğüm kadar, sanırım hayatımda hiç gülmedim.

Gerçekten bu hezeyana dair konuşacak, çok şey var. Lakin daha fazla uzatmanın anlamı olmadığını düşünüyor, bu konuda nihai kararı siz değerli okurlara bırakıyorum.

Kalın sağlıcakla…

Son Komplo Senaristi Işın Çelebi…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!