G-QXXHXL9JW0
USD34,04
EURO37,96
CNY4,81
GBP45,23
EURO/USD1,11
BIST9.774,49
Petrol72,81
GR. ALTIN2.801,70
BTC2.087.040,43
Cemil Uçar

Hiç Kimse Hep Haklı Olamaz, Haklı Kalamaz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

”İnsan, tehlikeli bir uyuşturucudan olduğu kadar; acıdan, felaketten ve kaderden bile yeni ve etkili hazlar yaratabilme ayrıcalığını taşır.”   (Yapma Cennetler/ Charles Baudelaire)

Hiç kimse her zaman haklı olamaz. İnsan yanılır bazen hata, hatta suç işleyip vefasızlık yapabilir. Hayat, düz bir çizgi gibi ilerlemez, sağa, sola yalpalar bazen ve insanı en çok sevdiği,  öyle bir yerinden vurur ki kanımız bile dışımıza akmaz. İşte o zamanlarda haksızlığa uğrayanın ne yaptığı önemlidir. Haksızlığa isyan edip intikam planları yapmaktan daha erdemli bir iş vardır; haksızı haklı hale getirmemek ve yapılanı sineye çekmektir.

Haksızlığı yapan herkes olabilir işin bam teli buradadır işte, siz herkes olmamayı seçmeli ve gülümseyerek hem de yolunuza devam etmelisiniz. Çünkü özel erdemlerin keyfi kendi kendine duyumsanır tıpkı özel acılar gibi.

Hazzı mutluluk zannetmek çocukluk yanılgısıdır .Yaşadıklarınız kendinize güven ve saygıyı güçlendiriyorsa kendinizle övünüp umudunuzu koruduğunuza inanabilirsiniz.

23 Nisan 2020

Hiç Kimse Hep Haklı Olamaz, Haklı Kalamaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!