G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,28
CNY4,81
GBP44,76
EURO/USD1,09
BIST8.860,30
Petrol74,11
GR. ALTIN2.930,47
BTC2.294.096,34
Abdurahman Pala

Yorgun Beşiktaş Kazandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ajax karşısında 4-0 mağlup olan Beşiktaş,Süper Lig’de çıktığı deplasmanda Bellona Kayserispor karşısında 3-0 lık bir skorla maçı kazanmasını bildi.  Ajax karşısında kötü futbolun ardından Kayserispor karşısında ilk yarıda da bocaladı. Kilidi açan Gedson ilk golü atınca maçın gerisi geldi. 3 puanlı Kayserispor bu sene kötü başladı. Burak Yılmaz da maçtan sonra istifa etti.

Ajax karşısında Beşiktaş, kötü bir futbol oynadı. Maçın skoru da kötü oyuna göre normal…

Bu moralle Türkiye’de deplasmana çıkan Beşiktaş ilk yarıda hiç bir varlık gösteremedi.

Gedson, zorlayarak kazandığı topla golü kazandırınca Kayserispor çözüldü. Goller arka arkaya geldi. Ve 3-0 lık bir net skor ortaya çıktı.

Ben en çok Gedson Fernandes’i beğendim. Yerinde oynanamasına rağmen çok iyi adapte oldu ve takımını ateşleyen oyuncu oldu.

Teknik direktör bu maçla ilgili yeni tercihler yaptı. Rashıca sağ bek oynadı. Muçi sahadaydı. 5 değişik oyuncuyla yeni bir oyun formatı oturtmak ve uygulatmak kolay değildir.

Onana ile olmuyor. Geçen yıl da Beşiktaş’a verimli olamadı. Giden Colley bile Paok’da harikalar yaratırken, Onana bir santim gelişme kaydedemedi.

Beşiktaş‘ın golcüsü Ciro Immobile, Kayserispor karşısında 2 kez ağları havalandırdı ve 17 yıl sonra bir ilki başardı. Herkes “gollerin yarısı penaltı”diyor ama bana göre penaltı atmak da önemlidir. İnmobile’nin hakkını yemeyelim.

Muçi verilen şansları doğru kullanamadı. Bundan sonra kenarda bekleyen bir yedek olabilir. Bence Muçi yerine Semih ile başlamak daha doğruydu.

Joa Mario yerinin dışında oynadı.

Bu oyuncu ikili mücadeleyi sevmiyor. Arkasında Rashıca olmasa çok sırıtırdı.

Bana göre ona kendisine uygun yer bulacak hoca… Yoksa Joa Onana gibi faydasız eleman olarak tarihe geçer.

Beşiktaş’ta ideal bir sol kanat oyuncusu yok. Rafa Silva takımı iyi yönetiyor. Ancak takımın iskeleti ile çok da oynamamak lazım. Rashica görevin, yaptı. Ama sağbek olduğunu unutup 3 defa da ileri çıktı. Bir çıkışında da penaltı aldı.

Rafa Silva’yı aldığınız zaman yerini dolduracak oyuncunuz yok. Gedson’u orta sahadan alın yerini dolduramıyorsunuz. Ve kırılgan bir orta sahanız oluyor. Yönetim ve Futbolu yönetenler bu eşiklere dikkat ederek devre arasında takviyeler yapacaklardır.

Kayserispor’a gelince;

Ben Trabzonspor karşısında çok iyi bir Kayserispor izledim. Galibiyet almalarına ramak kalmıştı. Berabere kaldılar. Çok iyi oynadılar. Trabzon karşısında 2-0 öne geçtiler ama skoru tutamadılar. Ve iki gol yiyerek berabere kaldılar. Göztepe karşısında da iyi oynadılar.  Yenildiler.

Nedense Beşiktaş’a karşı o oyundan eser yok…

Burak Yılmaz bu haftaya kadar 3 puan toplayan Kayserispor’da maçtan sonra istifa etti.

Maçın hakemi maça bir numaralı etken oldu. Attamah’ın iki pozisyonuna penaltı çalamazken, Beşiktaş sahasındaki bir karambole penaltı dedi. VAR’dan uyarıldı. Penaltıyı iptal etti ama sarı kartı iptal etmeyi unuttu.

Kaleci Bilal’in out atışında topa eliyle düzeltmesine es geçti.

Kayserispor’da Başkan Ali Çamlı hakeme büyük tepki gösterdi. Ali Çamlı, “Atilla Karaoğlan’a amatör ligde maç yönettirmem. Eğer Türk futbolunu mahvetmek istemiyorlarsa bu hakemlere dikkat etsinler. Yani ilk yarı oynadığımız futbol, herhalde hakemi korkuttu ki görevini güzel yaptı” dedi.

Yorgun Beşiktaş Kazandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!