G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.149.831,70

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Futbol Takımı, Trabzon’a Dünya Kupasını Getirmek İçin Hazır!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Liseler Arası Okul Sporları futbol müsabakalarında şampiyon olan Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Futbol Takımı, dünya kupasını 3. kez Trabzon’a getirmek için mücadele verecek. Çin’de düzenlenecek Dünya Liseler Arası Futbol Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, 2003’te Trabzon Lisesi ve 2015’te Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi’nin kazandığı kupayı 3. kez kente getirmeye çalışacak. Okul yönetimi ve antrenörler, öğrencilerin futbol tutkusunu öne çıkararak başarıya ulaşacaklarına inanıyor.

Beden eğitimi öğretmeni Serkan Alemdaroğlu, Dünya Şampiyonası için takımın şimdiden hazırlıklara başladığını ve en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirtiyor. Antrenmanlar ve hazırlık çalışmaları Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan ve Asbaşkanı Zeyyat Kafkas’ın destekleriyle devam ediyor. Takım kaptanı Efe Yağız Hızarcı ise Trabzon’a dünya kupasını getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söylüyor. Turnuvada yaşadıkları olumlu sürecin şampiyonluk hedeflerine ulaşmalarına katkı sağladığını belirtiyor.

Takımın kalecisi Ahmet Doğan Yıldırım, Antalya’da aldıkları beklemedikleri mağlubiyetin takımı daha da güçlendirdiğini ve sonrasında Türkiye şampiyonu olmalarını sağladığını ifade ediyor. Daha büyük bir hedefle yola çıktıklarını ve dünya şampiyonu olmayı amaçladıklarını belirtiyor. Hep birlikte çalışarak, genç futbolcuların gayretleriyle bu hedefe ulaşacaklarına inanıyorlar.

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi’nin başarılı futbol takımı, Trabzon’un spor tarihinde önemli bir yere sahip olacaklarına inanıyor. Okulun önceki kazanımları ve futbola olan tutkularıyla, bu kez de dünya kupasını şehre getirmek için kararlı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Öğrenciler, akademik, sosyal ve kültürel anlamda kendilerini geliştirmenin yanı sıra, sporda da önemli başarılar elde etmeyi hedefliyorlar. Güçlü bir takım ruhu ve disiplinli çalışma ile dünya şampiyonasında ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye hazırlanıyorlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Futbol Takımı, Trabzon’a Dünya Kupasını Getirmek İçin Hazır!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!