G-QXXHXL9JW0
USD34,14
EURO37,95
CNY4,85
GBP45,63
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,39
GR. ALTIN2.881,80
BTC2.152.826,39

Yalçın, Mahalli İdareler Seçimleri İçin Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu: ‘Al Takke Ver Külah’ Diyerek Belediye Başkanlıklarını Paylaşanları Seyretmekteyiz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Yalçın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine 3 gün kala yazılı bir açıklama yaptı. Yalçın, MHP olarak demokratik tercihlerin hürriyet, barış ve meşruiyet içinde yansımasının önemli olduğunu vurgulayarak, dış müdahaleye ve baskıya izin vermeyeceklerini belirtti. Cumhur İttifakı’nı vurgulayan Yalçın, bazı siyasi partilerin bölücü gruplarla birlik olarak belediye başkanlıklarını paylaştığını eleştirdi.

CHP’nin Cumhur İttifakı’nı hedef alarak siyasi çabalara girdiğini belirten Yalçın, bölücü terör örgütünün siyasi kanadı ile ilişkili olduğunu iddia etti. İstanbul ve Ankara’da gerçekleşen seçimlerin yoğun siyasi tartışmalara neden olduğunu dile getiren Yalçın, Ekrem İmamoğlu’nun PKK’nın siyasi acentesi olduğunu öne sürdü ve partisinin siyasi kıblesinin Kandil olduğunu iddia etti.

Ankara’da yapılan belediyecilik hizmetlerini eleştiren Yalçın, geçmişte başlatılan projelere dokunulmadığını ve sorunların çözülmediğini belirtti. Cumhur İttifakı adaylarını öven Yalçın, İstanbul’da Murat Kurum ve Ankara’da Turgut Altınok’un milletin umudu olduğunu ve göz alıcı projelerle seçmenin karşısına çıktıklarını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yalçın, Mahalli İdareler Seçimleri İçin Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu: ‘Al Takke Ver Külah’ Diyerek Belediye Başkanlıklarını Paylaşanları Seyretmekteyiz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!