G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO37,77
CNY4,87
GBP45,03
EURO/USD1,10
BIST8.898,23
Petrol77,75
GR. ALTIN2.913,33
BTC2.084.379,91

Yakıt yüklü tanker devrildi, yangın çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde bu sabah erken saatlerde Kahta-Diyarbakır yolunun 23’üncü kilometresinde korkunç bir kaza meydana geldi. Tanker sürücüsü Mustafa Ç., yönetimindeki 01 ANH 373 plakalı yakıt yüklü aracıyla seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yol kenarına devrildi. Tankerde meydana gelen yangın çevredekiler tarafından fark edilirken, haberin ardından olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada şans eseri araç sürücüsü Mustafa Ç. herhangi bir yara almadan kendi imkanlarıyla araçtan çıkmayı başardı. Fakat araçta çıkan yangın kısa sürede yayılarak yol kenarındaki tarlaya sıçradı ve yanındaki evin camını kırdı. Bölgeye sevk edilen Kahta Belediyesi itfaiye ekipleri yaklaşık 1 saat boyunca yangınla mücadele etti ve anız yangınının yayılmasını önledi.

Yangının kontrol altına alınması için yol bir süre trafiğe kapatıldı ancak itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucu yol tekrar trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ederken, aracın çevreye verdiği maddi hasarın boyutu henüz belirlenemedi.

Bu tür trafik kazalarının önüne geçebilmek için sürücülerin dikkatli olmaları ve hız sınırlarına uymaları büyük önem taşımaktadır. Ayrıca, benzer durumların tekrar yaşanmaması için araçların düzenli bakımlarının yapılması ve sürücülerin eğitimlerinin sürekli olarak güncellenmesi gerekmektedir. Trafik kurallarına uymak herkesin sorumluluğunda olan bir davranış biçimidir ve bu kurallara uyulmadığı takdirde ciddi kazalar meydana gelebilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yakıt yüklü tanker devrildi, yangın çıktı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!