G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.162.062,68

WhatsApp, Kullanıcıların Durum Paylaşımlarındaki Video Süresini 1 Dakikaya Çıkarmayı Planlıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

WhatsApp, dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olarak bilinmektedir. Sürekli olarak yeni özellikler getirme konusunda çalışmalar yapan WhatsApp, şimdi de durum paylaşımlarındaki video sürelerini artırmayı hedeflemektedir. Windows, Android ve iOS platformlarında testler gerçekleştirerek kullanıcı deneyimini geliştirmeyi amaçlayan WhatsApp, şimdi de 15 saniyelik olan video süresini 1 dakikaya çıkarmayı planlamaktadır.

Kullanıcıların durum güncellemelerinde daha uzun videolar paylaşmalarına olanak tanıyan bu özellik, WhatsApp kullanıcılarının işlerini kolaylaştıracak gibi görünmektedir. Şu anda platformda 30 saniye süre sınırı bulunan durum paylaşımlarının artık 1 dakikaya çıkarılması planlanmaktadır. Böylece kullanıcılar, durumlarında daha uzun ve detaylı video paylaşımları yapabileceklerdir.

WhatsApp, bu özelliği herkes için yayınlamadan önce test etmeye devam etmektedir. Geri bildirim toplamak ve olası aksaklıkları gidermek için çalışmalarını sürdüren WhatsApp, kullanıcıların en iyi deneyimi yaşamalarını hedeflemektedir. Kullanıcıların durumlarında paylaştıkları videoların artık daha uzun olması, hem kullanıcıların daha fazla içerik paylaşmalarına hem de arkadaşlarıyla daha detaylı iletişim kurmalarına olanak tanıyacaktır.

WhatsApp’ın getireceği bu yeni özellik, kullanıcıların uygulamayı daha etkin bir şekilde kullanmalarına yardımcı olacaktır. Kullanıcıların durum güncellemelerinde 1 dakikalık video paylaşabilme imkanı, WhatsApp’ın diğer sosyal medya platformlarıyla da rekabet gücünü artırabilir. Kullanıcılar, artık daha kapsamlı ve detaylı içerikler paylaşarak, durumlarını daha etkileyici hale getirebileceklerdir. Bu da WhatsApp’ın kullanıcı tabanını genişletme ve mevcut kullanıcıların daha fazla etkileşim yaşamasını sağlama konusundaki çabalarını destekleyebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
WhatsApp, Kullanıcıların Durum Paylaşımlarındaki Video Süresini 1 Dakikaya Çıkarmayı Planlıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!