G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.139.217,68

Volkan Demirel ve Zeynep, Üçüncü Çocuk Müjdesi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Volkan ve Zeynep Demirel, Üçüncü Çocuklarını Bekliyor

Eski futbolcu Volkan Demirel ile 2009 güzellik kraliçesi Zeynep Demirel, Eylül 2010 tarihinde hayatlarını birleştirmişti. Çiftin ilk kızları Yade, 8 Şubat 2013 tarihinde dünyaya geldi. İkinci kızları Yeda ise Eylül 2017’de aralarına katıldı.

Geçtiğimiz Ağustos ayında, ünlü çift üçüncü kez ebeveyn olacaklarını duyurarak büyük bir mutluluk yaşadı. Önceki akşam bir film galasında kameraların karşısına geçen Demirel çifti, keyifli anlar geçirdi.

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Volkan Demirel, "Babalık her zaman heyecan verici bir deneyim. İnşallah Mart ayında bebeğimizi kucağımıza alacağız" ifadelerini kullandı.

Bebeğin Cinsiyeti Henüz Belirlenmedi

Bebeklerinin cinsiyetinin henüz kesinleşmediğini belirten Demirel, "Şu an cinsiyet belli değil. Belirlendiğinde mutlaka paylaşırız. Hem kız hem de erkek olursa, önemli olan sağlıklı olması. Kız olursa, cennetin kapısını aralayacağız derler. Erkek olursa da inşallah Türk futboluna benim gibi bir karakter kazandırırız" şeklinde konuştu.

Zeynep Demirel ise, kız çocuğu isteğini vurguladı. Demirel, "Benim iki ablam olduğu için ve üç kız kardeş olmamız nedeniyle, hep kız istemekteyim" açıklamasında bulundu. Çiftin samimi ve heyecan dolu bu açıklamaları, takipçilerinden büyük ilgi gördü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Volkan Demirel ve Zeynep, Üçüncü Çocuk Müjdesi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!